Advanced Technical Solutions söker en tekniskt intresserad säljare!

Advanced Technical Solutions söker en tekniskt intresserad säljare!

Säg hej till din nya tjänst som säljare på ATS! Har du erfarenhet av att arbeta med försäljning och har ett tekniskt intresse? I denna tjänst stimuleras ditt tekniska intresse samtidigt som du får sälja in spännande produkter. En roll med stor frihet och möjlighet att styra! Låter detta som en tjänst för dig? Sök då till ATS!

Information om uppdraget

Advanced Technical Solutions (ATS) har sedan 1990 arbetat med laserteknologi och är idag en specialist inom lasermätning. Nu letar dom efter sin nästa toppsäljare!

ATS AB grundades 1990 och arbetar med laserbaserade 3D mätinstrument och system för industriell användning, så som vägledning, docknings- och navigationssystem.
Idag har ATS precisa 2D- och 3D skanningslösningar inom tunnel och gruvkonstruktioner, byggnader samt fordons och processindustrin. Deras sortiment omfattar spännande lösningar inom både mjukvara och hårdvara för att skapa ett effektivt och korrekt mätarbete.

ATS är nu i en spännande fas där dom arbetar mot att ta allt mer plats på marknaden. På kontoret är det ett härligt gäng med stort tekniskt intresse som arbetar för att nå nya höjder. ATS tror på ett öppet klimat med stor frihet och högt till tak. Genom detta så har man skapat en tight grupp på 10 personer som alltid ställer upp för varandra.

Så vill du vara på en arbetsplats där man umgås på fritiden eller där en drönare kan komma inflygande på kontoret, då har du hittat rätt!

Arbetsuppgifter

Som säljare på ATS kommer du ställas inför nya utmaningar varje dag! Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg men med norden som din arbetsplats. I din nya roll kommer du att ansvara för försäljning av ATS produkter, vilket kommer innebära nykundsbearbetning men också att arbeta med en befintlig kundstock.

Du kommer att få lära djupgående kring avancerade tekniska produkter och arbeta upp långsiktiga relationer med kunder inom en rad olika branscher. För att lyckas i din roll kommer du att få stöttning av resterande på kontoret såväl gällande produkterna som i kundmötet. Om du vill ha en roll med stor frihet, arbeta med Sverige och norden som arbetsplats, där du får användning av ditt tekniska intresse så har du hittat rätt, ATS är något för dig!

Du kommer att:
 • Nykundbearbetning av Sverige samt Norden
 • Bearbeta befintlig kundstock
 • Delta vid evenemang och mässor
 • Utveckla ATS försäljningsprocesser
Vi söker dig som

Vi ser att du är en person som alltid letar efter nya affärsmöjligheter och som har ett stort intresse för teknik. Som tidigare nämnt så kommer du att ställas inför nya utmaningar varje dag och kommer att själv planera ditt säljarbete. Så för dig som är strukturerad och vill styra över ditt eget arbete kommer rollen passa dig som handen i handsken!

Vi ser att du:
 • Har ett genuint tekniskt intresse
 • Har erfarenhet av försäljning inom teknik
 • En KY alternativt högskoleutbildning inom relevant område
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom automation eller mätning.

Övrig information
 • START: Omgående eller enligt överenskommelse
 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
 • ARBETSTIDER: Kontorstider
 • LÖN: Fast grundlön plus provision
 • PLACERING: Krokslätt, Göteborg
 • KONTAKT: Recruitment Consultant, Andreas Hammarbäck, 031 381 57 95, recruitmentgothenburg@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ATS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgotheburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Advanced Technical Solutions AB grundades 1990. Företaget marknadsför laserbaserade mätinstrument och system för industriell användning. ATS erbjuder lösningar i ett flertal branscher, så som konstruktion, bygg, gruvor, med mera. Detta är lösningar i form av olika typer av guider, dockning och navigationssystem.

Efter ett flertal år i branschen har dem en stor kunskap, både teoretisk och praktisk, vilket de är nöjda av att kunna erbjuda i sin variation av olika lösningar. De tillhandahåller lösningar för både små som stora projekt. Deras egna produkt utbud täcker både mjukvaror och hårdvaror för att stötta effektiva och korrekta mätinstrument. ATS är är en stolt sälj agent av FARO Focus 3D Laser Scanner i Skandinavien.