Administrativ sales support till tti electronics

Administrativ sales support till tti electronics

Är du en riktig teamplayer som just nu jagar en ny utmaning i din karriär? Vill du arbeta i en utvecklande administrativ roll där alla tar sig tid att hjälpa varandra och växer tillsammans? Just nu söker vi en sale support för att komplettera TTI Electronics team i Göteborg. Denna tjänst startar omgående och urvalet sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Sales Support till TTI Electronics som arbetar med distribution av elektornikkomponenter. På deras kontor i Mölnlycke sitter totalt 6 personer i dagsläget, fördelat på innesälj och utesälj. Som Sales Support kommer att tillhöra innesäljarna och i nära relation till dina 4 kollegor som arbetar med att stötta säljarna ute på fält. TTI Electronics präglas av en god stämning och sammanhållning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TTI Electronics. Uppdraget kommer att vara på heltid och förläggs på 6 månader till att börja med. Därefter finns det mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Sales Support hos vår kund kommer du arbeta i en bred administrativ roll där du agerar stödfunktion till TTI Electronics säljare. Detta är varierande roll där din förmåga att koordinera och strukturera kommer vara till stor hjälp. Vidare innebär tjänsten ett nära samarbete med din kollegor samt med kunderna. Under din första tid på TTI Electronics kommer du att få en mentor samt utbildningar för att snabbt komma in i rollen.

Du kommer till exempel att:
 • Registrera och administrera säljordrar
 • Bevaka och uppdatera kunderna angående leveransplaner och prognoser
Eftersom det är en bred roll så finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasial utbildning
 • Har tidigare erfarenhet av ett servicerelaterat jobb
 • Har god datorvana och grundläggande kunskaper i Excel
 • Talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska, då båda dessa språk förekommer i tjänsten
Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av säljrelaterat arbete och har ett tekniskt intresse. Vidare är du som personen en riktigt teamplayer som gärna hjälper dina kollegor samtidigt som du har stor förmåga att självständigt driva dina dagar framåt. Vi ser gärna att du är orädd och nyfiken, för att hela tiden utvecklas i takt med företaget.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 08.00-16.45
 • Placering: Mölnlycke
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TTI Electronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TTI Electronics är ett internationellt företag med totalt ca. 5600 personer runt om i världen. I Sverige har de kontor i Stockholm och Göteborg.