Administratör sökes till fullserviceföretag!

Administratör sökes till fullserviceföretag!

Tycker du om att arbeta med administration och söker en tjänst där du får möjlighet att nyttja dina snabba fingrar? Trivs du med att agera problemlösande i roller med många kontaktytor? Nu söker vi en administratör på heltid till långsiktigt uppdrag. Sök tjänsten nu då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en administratör med start omgående.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt 6 månader och för rätt person finns det därefter stora möjligheter att bli överrekryterad.

Arbetsuppgifter

Vår kund är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall. Som administratör kommer du att ta emot order, sammanställa uppgifter och ansvara för registerföring. Arbetet kommer även innefatta att samtala med operatörer och kunder över telefon samt ansvar för ruttoptimeringen avseende planerat arbete.

Du kommer till exempel att:
  • Ta emot order och tillhörande administration
  • Ruttoptimera planerade arbeten
  • Stämma av listor mot olika register
  • Ha daglig kontakt över telefon med operatörer och kunder
  • Ansvara för enklare fakturering
Tjänsten passar dig som trivs bra med kombinationen av administrativt och serviceinriktat arbete med både interna och externa kontakter. Du behöver tycka om att ta initiativ och ser dig själv som en bra lagspelare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetat som administratör eller i liknande arbetsroll tidigare. Du trivs framför datorn och tycker att ordning och reda är A och O.

Som person är du lösningsorienterad och har huvudet på skaft. Vidare ser vi att du är en person som är självgående med förmågan att skapa egna strukturer och arbetssätt för att komma framåt.

Ett krav för tjänsten är att man är obehindrad i svenska i både tal och skrift då detta krävs för att utföra arbetsuppgifterna på ett önskvärt sätt.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, initialt 6 månader
  • Placering: Göteborg, Gunnilse
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork