Administratör med ekonomibakgrund till Veolia!

Administratör med ekonomibakgrund till Veolia!

Är du en noggrann och strukturerad person som gillar att vara den som har koll i vardagen och på arbetsplatsen? Nu söker Veolia sin nya administratör till organisationen. Här får du chansen att arbeta i en roll med en omväxlande vardag och med varierande ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter. Sök redan idag då vi tillsätter tjänsten löpande.

Information om uppdraget

Veolia arbetar med resurshantering inom en rad områden och har ansvar för Volvos fastigheter i Torslanda. Man sköter den dagliga driften rörande allt från dörrar, belysning, eldrift och logistik. I din roll kommer du att vara del av supportfunktionen på kontoret där du bland annat sköter fakturering, rapportskrivning och arbetsorder. Du kommer även att ha andra administrativa ansvar samt ansvara för bilarna som nyttjas. På kontoret sitter du tillsammans med kundtjänst i nära anslutning till övriga kollegor och produktion.

Du erbjuds
 • Möjlighet till ett långsiktigt uppdrag hos en global aktör inom branschen.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter
 • Sköta fakturering och tillhörande tidrapportering
 • Ta fram rapportunderlag
 • Färdigställa arbetsorder
Beroende på bakgrund kommer möjlighet att arbeta med andra uppgifter så som KPI-uppföljning att finnas.

Vi söker dig som
 • Ekonomibakgrund på som lägst gymnasienivå
 • Goda datorkunskaper, framförallt inom Excel
 • Goda kunskaper i svenska såväl som engelska i tal och skrift
Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärssystemet IFS.

Som person är du kommunikativ med en god förmåga till samarbete med andra. Då du kommer att vistas i en miljö där det stundtals kan bli hög belastning är det viktigt att du har förmågan att prioritera. Vidare har du skinn på näsan och en förmåga att ställa krav när situationen kräver detta.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på initialt 6 månader med möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Placering: Torslanda, Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Veolias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se