Administratör inom IT sökes!

Administratör inom IT sökes!

Har du tidigare erfarenhet av administration och brinner för administrativa arbetsuppgifter? Är du en självständig, organiserad samt driven person som är redo för en ny utmaning. I rollen som administratör får du vara med och driva företaget framåt i en självständig roll med varierande administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten tillsätts omgående så välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

För vår kund, söker vi administrativt stöd för enheten Diagnostik och utredning. Diagnostik och utredning ansvarar för omkring 300 IT-system, alla med koppling till den hälso- och sjukvård som bedrivs inom Västra Götalandsregionen. Enheten behöver avlastning med administrativt arbete inom uppdraget att förvalta dessa IT-system.

Som administratör trivs du med att arbeta självständigt och samtidigt ha kontakt med en stor mängd personer inom VGR IT, hälso- och sjukvårdsverksamheten och hos leverantörer. Under rådande pandemi sker i stort sett all kontakt via digitala kanaler.

Du erbjuds:
 • Ett heltidsjobb på ett innovativt företag
 • En bred tjänst som ger dig mycket erfarenhet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
 • Uppdatera support- och kunskapsdokument som beskriver enhetens IT-system.
 • Administrera samarbetsytor i Sharepoint samt flytta dokument dem emellan.
 • Samordna och administrera test av enhetens IT-system.
Vi söker dig som
 • kan obehindrad svenska i tal och skrift.
 • Har en hög grad av självledarskap, initiativförmåga och ordningssinne.
 • Obehindrat använda Microsofts kontorsprogramvaror. T.ex. Word, Excel, Outlook och Teams.
 • Har en mycket god förmåga att dokumentera.
Som person är du:
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Serviceminded
Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid 16 Aug 2021 - 23 Dec 2021

Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se