Administratör/Koordinator till KONE i Mölndal!

Administratör/Koordinator till KONE i Mölndal!

Nu söker vi en vass administratör/koordinator som kan stödja arbetsledare vid installation av hissar på den svenska marknaden. Är du en kommunikativ person som har förmågan att strukturera upp ditt eget arbete samtidigt som du stödjer andra i deras roller? Har du även erfarenhet av SAP ser vi det som ett plus! Urval sker löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör/koordinator till KONE:s team om fem (5) personer som är en stödfunktion till de cirka 40 arbetsledarna runtom i landet. Rollen kommer att starta i augusti/september, eller enligt överenskommelse, du kommer få introduktion av en kollega och förväntas därefter vara självgående efter 3-4 veckor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår uppdragsgivare. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader från startdatum. Det finns möjlighet till förlängning om båda parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som administratör/koordinator kommer du arbeta i en roll där du stöttar kollegor på distans. Du kommer att supportera arbetsledare runtom i landet i deras dagliga arbete med installationer av nya hissar. Arbetet innebär mycket planering, ekonomisk uppföljning, orderläggning och fakturering.

Du kommer till även att:
 • Hålla avstämningsmöten digitalt med arbetsledare, där ni går igenom pågående och avslutade projekt och därefter uppdaterar arbetet i affärssystemet SAP
 • Göra tilläggsfaktureringar som kan inkomma från säljare, tekniker eller distriktschefer
 • Genomföra ekonomiska uppföljningar av projekt
 • Följa leveranser av hissar och andra delar som kommer samt hålla kontakt med distributörer
Tjänsten passar dig som har lätt för att följa befintliga processer samtidigt som du kan vara flexibel och hantera ärenden som kommer in under dagen.

Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetsslivserfarenhet av administrativt arbete, eller har arbetat i en supporterande roll
 • Är van vid att läsa och analysera texter och avtal
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Är obehindrad i såväl svenska som engelska i tal och skrift då du använder bägge språken i din arbetsroll
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare, främst SAP eller Salesforce, då vår KONE använder dessa affärssystem
 • Har mycket goda kunksaper i och erfarenhet av kostnadshanteringsregler, inklusive särdragen hos komplexa projekt
Som person är trivs du i en roll med daglig problemlösning samt där det krävs att du kan vara flexibel. Du har inga problem med att utföra ditt eget arbete och samtidigt vara serviceminded och hjälpa andra kollegor.

Övrig information
 • Start: Augusti/september eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid 6 månader, med chans till förlängning
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Mölndal
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgh01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, så hör gärna av dig där!

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om KONE HÄR!