Account Manager till techbolaget 24 Duty

Account Manager till techbolaget 24 Duty

Vill du vara med på tillväxtresan av ett företag i framkant? 24 Duty revolutionerar hantverkar-branschen med en innovativ APP som hjälper både hantverkare och konsumenter. Nu finns möjligheten för dig som drivs av nytänk och smarta tekniska lösningar. Vi söker dig som brinner för att skapa mervärde och är duktig på kundrelationer!

Information om uppdraget

24 Duty har skapat en smart och effektiv lösning för hanterkare och konsument där du enkelt och smidigt kan boka in hantverkare via deras APP eller hemsida. Deras smarta app och system vänder upp och ner på branschen. Tjänsten är inte bara till hjälp för deras kunder i akuta situationer utan de tillhandahåller även ett verktyg för hantverkarna som underlättar deras vardag vilket i sin tur leder till snabbare, enklare och tryggare val för beställaren. Tjänsten finns nu i Stockholm, Göteborg och Malmö och i juni 2021 kom 24 Duty på andra plats i Boråsinkubatorn INK Labs pitchtävling. Vi söker nu dig som vill vara med och sprida ordet och göra 24 Duty ännu större och mer framgångsrikt!

Arbetsuppgifter
  • Knyta nya kontakter och värva nya kunder
  • Vårda befintliga kundrelationer
  • Sprida information om tjänsten
I den här rollen kommer du att ha alla möjligheter att tänka fritt och kreativt och forma din egen roll. Du kommer att arbeta i ett litet familjärt team med högt i tak och en stor öppenhet för nytänk och kreativitet.

Vi söker dig som

Har ett stort driv och engagemang, är kreativ och nyfiken. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kundrelationer. Dessutom behöver du ha goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Som person är du:
  • Relationsskapande
  • Resultatinriktad
  • Orädd
  • Affärsmässig
Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centralt i Göteborg från oktober, innan flytten till nya kontoret går så sitter ni på Hönö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se