Account Manager inom Buildning & Real Estate till expansiva Easyfairs

Account Manager inom Buildning & Real Estate till expansiva Easyfairs

Easyfairs är ett av världens ledande mässföretag mitt uppe i en global expansion som lovar en spännande framtid med många möjligheter. Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, engagemang och glädje? Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett entreprenörsdrivet företag som har engagerade och nytänkande medarbetare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Easyfairs räkning en Account Manager till att vara ansvarig för en av Easyfairs mässor inom bygg och fastighet. Du kommer att vara en del av ett starkt och engagerat team som jobbat tillsammans sedan 2009. Nu behövs det fler stjärnor till teamet eftersom området växer.

Du får i den här rollen goda möjligheter att utveckla dig själv som säljare tillsammans med erfarna kollegor. Det innebär att du kommer ha de bästa förutsättningarna i lyckas i denna roll!

Du kommer i den arbeta kundnära och följa dina kunder före, under och efter mässan. Målet är att du ska skapa en nära relation till kunden och hjälpa dem och branschen som helhet utvecklas!

Att få vara med och dela kundens upplevelse av den produkt vi tillsammans har skapat är fantastiskt! berättar Josefine Andersson som under nio års tid har arbetat säljansvarig för Fastighetsmässan Stockholm.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Easyfairs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Easyfairs.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara säljansvarig för ett mässprojekt och ingå i ett team med projektledare, koordinator och säljkollegor. Tillsammans arbetar ni tätt med branschen och ansvarar för att driva mässans utveckling framåt. I rollen som säljare har du fullt ansvar för mässans försäljningsbudget och du kommer arbeta med prospektering av kunder i Sverige för en specifik mässa, sälja in monterplatser, kringtjänster och sponsring till din mässa. Det innebär även att du ansvarar för hela införsäljningsprocessen.

När mässan arrangeras är du på plats med ditt team och har då möjlighet att träffa dina kunder och besökare. Josefine berättar att en av fördelarna med rollen är att du får vara med dina kunder när de upplever produkten du säljer. Detta är något som dels motiverar men som även skapar kundrelationer utöver det vanliga!

Rollen är uppdelad 90/10, du kommer alltså till 90% av din tid arbeta på kontoret med införsäljning och till 10% besöka dina kunder. Antal resdagar per år uppgår till cirka 10-15.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett entreprenörsdrivet företag som har engagerade och nytänkande medarbetare. I klustret du kommer ingå i arbetar idag 11 kollegor med lång erfarenhet och passion som nu utökar sitt team.

Easyfairs erbjuder dig en spännande utmaning att vara med att skapa, forma och utveckla en mässa. Som en del av sin expansion kommer de under 2019 öppna en ny, toppmodern mässanläggning, Åbymässan.

Vi söker dig som
 • Har upp till tre års erfarenhet av försäljning
 • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av telefonförsäljning
 • Har erfarenhet och dokumenterade goda resultat av B2B-försäljning
 • Har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller likvärdigt
För att passa i denna tjänst tror vi att du är en person som kan ta Easyfairs kärnvärden till hjärtat! Du är en utpräglad tävlingsmänniska som drivs av att uppnå goda resultat. Då du dagligen kommer ha kundkontakt ser vi att du har en god förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer och mår bra av att se dina kunder lyckas. Du ger inte upp trots motgångar utan testar gärna nya idéer och går utanför din komfortzon för att se till att du lyckas.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med tillämpad provanställning
 • Lön: Fast grundlön och provision
 • Placering: Högsbo, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner eller Filippa Lundgren
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Easyfairs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som mässarrangör förutser Easyfairs de utmaningar du kan stå inför i framtiden, och ger dig verktygen och kunskapen som krävs för att lyckas. De gör sitt yttersta för att attrahera innovativa utställare, som erbjuder ett kreativt och underhållande innehåll, som för fram nya idéer, utmanar traditionella kunskaper och uppmuntrar till diskussion och delaktighet.

På Easyfairs mässor får du möjligheten att vara med om en annorlunda upplevelse som fokuserar på innovation och kreativitet. Det är ute på mässgolvet som du får nya kunskaper, nya infallsvinklar och inspiration för att möta framtidens utmaningar.

Easyfairs kärnvärden, ett kreativt entreprenörskap, integritet, vilja att nå resultat och att ha roligt ihop, genomsyrar bolagets kultur och värdegrund.