Academy ger dig möjligheten att på 12 veckor bli webbutvecklare i JavaScript, ett av världens...

Academy ger dig möjligheten att på 12 veckor bli webbutvecklare i JavaScript, ett av världens...

Visste du att vi dagligen använder tjänster som Netflix och Spotify som består av en stor portion Javascript? Enligt Github är Javascript det mest populära språket bland deras 24 miljoner användare och det snabbast växande språket inom den digitala världen. Fler och fler bolag efterfrågar kompetens inom webbutveckling och JavaScript. Därför öppnar Academy upp portar till vår andra intensivutbildning inom JavaScript, där du förutom att lära dig programmering även kommer få insikt och verktyg i hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen. Academy är en kostnadsfri utbildning på 12 veckor och vi tror så pass mycket på vårt koncept att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som IT-konsult efter avslutad utbildning. Vi har ingen förväntan om någon tidigare erfarenhet utan vi rekryterar på förmågor, därför startar vår ansökningsprocess med tester som du hittar längre ner i annonsen. Ta chansen att kliva in i IT-branschen och lära dig att programmera, utvecklingskurvan är oändlig!

Information om uppdraget

Academy är en konstandsfri intensivutbildning som vänder sig till dig som har logiken i blodet och ambitionen att under en intensiv 12-veckorsperiod bli junior webbutvecklare. Efter examen kan du jobba som webbutvecklare inom en mängd olika fält.

JavaScript är ett av de mest kraftfulla och mångsidiga programmeringsspråken idag. Med kunskap inom JavaScript kan du som utvecklare bygga avancerad mjukvara för webben med funktionalitet inom både frontend och backend.
Det är nu äntligen dags att öppna upp ansökningsfönstret för vår andra Academyutbildning inom JavaScript!

Klicka dig vidare till vår programsite här och läs mer om vad utbildningen kommer att innefatta för moment samt genomför testerna för att se om du är den som vi söker till JavaScript Academy!

Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt.
  • Har klarat samtliga tre inledande tester med fokus på förmågor.
Har en logisk problemlösningsförmåga och drivet att klara av en tuff intensivutbildning. För de utvalda till respektive program är det här starten på en karriär där du har möjlighet att vara med och utveckla framtiden. Det kommer bli ett par intensiva veckor men tillsammans med andra ambitiösa konsulter och med stöd från grymma lärare varje dag skapar vi riktigt bra förutsättningar för en brant utvecklingskurva. För att vara framgångsrik som konsult ser vi att du har en god samarbetsförmåga som hjälper dig att ta kontakt och skapa bra samarbeten med nya kollegor och kunder. Vi ser även att du har ett flexibelt förhållningsätt och kan enkelt växla med olika arbetsuppgifter och situationer utan att det påverkar resultatet.

Och kanske bäst av allt? Vi har bevis för att det fungerar, fram till hösten 2018 har vi examinerat 18 Accelerated Learning Programs inom IT och över 600 konsulter som är ute på uppdrag hos våra kunder.

Praktisk information om utbildningen

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Den baseras på aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo, ständigt teamarbete och feedbackdialog. Utbildningen utgår hela tiden från konkreta uppgifter som är relevanta och med nära koppling till yrkesrollen som webbutvecklare. Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig programmera på, därför finns våra lärare på plats varje dag för att stötta och coacha samtliga konsulter.

För att ha fallenhet för webbutveckling behöver du ingen tidigare erfarenhet, men du måste ha rätt kognitiva förmåga och motivation. Därför börjar vi den här rekryteringsprocessen genom urvalstester som mäter just det. Sök till Academy och börja din nya karriär i vår!
  • Intensivutbildningen startar den: 21 januari 2019
  • Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning 09.00-17.00 måndag till fredag.
  • Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm
Välkommen in på Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.

Övrig information
  • Rekryteringsprocessen: Vi startar rekryteringen den 25 september och vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tester och två intervjuer. Om du vill öka din chans för att få en plats till vår Academy JavaScript-klass rekommenderar vi dig att söka direkt eftersom platserna kan komma att fyllas innan deadline.
  • Arbetsort efter avslutade utbildning: Göteborg
  • Efter utbildningen startar arbetet som konsult den 15 april. Du kommer då att matchas av våra konsultchefer till ditt första uppdrag.
  • Sök till Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.
  • Har du specifika frågor kring Academy besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort de inledande testerna.
VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!

Academy få en känsla för utbildningen här!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork