AD-assistent till A+A Communication

AD-assistent till A+A Communication

I rollen som AD-assistent får du möjligheten att arbeta med de visuella uttrycken inom kommunikation. Du erbjuds en rolig och givande tjänst med varierande arbetsuppgifter. Du kommer tillhöra ett tajt team med stark sammanhållning och tjänsten passar dig som verkligen brinner för området. Är du den som ofta kommer med nya idéer och lösningar på problem kopplat till kommunikation - då är detta rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

A+A Communication är en eventbyrå som arbetar med allt från produktlanseringar och utställningar till pressevent och utbildningsaktiviteter över hela världen. De arbetar med kunder som Volvo Group, Mölnlycke Healthcare, Essity och Getinge. Du kan läsa mer om A+A Communication här

På kontoret som ligger centralt på Norra Hamngatan arbetar i dagsläget 12 kollegor och du kommer arbeta i en stöttande roll gentemot två olika projektgrupper. Varje grupp har de traditionella rollerna som Projektledare, Art Director, Creative Director och Copywriter.

Arbetsplatsen karaktäriseras av en familjär stämning där det är högt till tak. Kollegorna arbetar hårt tillsammans för att vara lyckosamma i sina resultat och har även gemensamma after works, middagar och kickoffs för att bibehålla sammanhållningen.

Du erbjuds
 • En tillsvidare anställning hos Academic Work med mål om att bli överrekryterad till A+A Communication
 • En tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter kopplat till spännande och utmanande projekt
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som AD-assistent kommer du utifrån Art Directors riktlinjer konkretisera koncept och ta fram original på allt från fysiska miljöer för pressaktiviteter, mässor och presskonferenser till fotografering, film, digitala lösningar, trycksaker och presentationer. Ditt arbete följs kontinuerligt upp av Art Director. Du kommer även arbeta med PowerPoint-presentationer.

Vi söker dig som
 • Har studerat en YH-utbildning inom Media och Kommunikation
 • Behärskar InDesign, Illustrator och Photoshop för att kunna hantera ovan arbetsuppgifter
 • Behärskar PowerPoint
Det är meriterande om du
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande roll
 • Har kunskap inom After Effects eller liknande videoredigeringsprogram
Som person är du:
 • Lösningsorienterad
 • Strukturerad
 • Noggrann
Övrig information
 • Start: Oktober/November
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Västra Hamngatan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och A+A Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se