2nd Line Support till WiseArc Advisors i Göteborg!

2nd Line Support till WiseArc Advisors i Göteborg!

Har du kunskaper inom Citrix och vill arbeta som 2nd Line Support på ett bolag som är experter inom säker tillgång till applikationer och data? WiseArc Advisors är ett konsultbolag med 7 personer i Göteborg som har en spännande resa framför sig där DU får möjligheten att kliva ombord. Sök idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Medarbetarna på WiseArc Advisors kallar sig själva för "IT-INFRASTRUKTUR WIZARDS". Som IT-infrastrukturspecialister ser de till att deras kunders digitala rörlighet, säkerhet och IT-prestanda möter de förändrade kraven i respektive bransch.

Tricket bakom WiseArc Advisors magi är enkel. De fokuserar på infrastrukturfrågor så att deras kunder kan koncentrera sig på sin core business. WiseArc är inte bundna till en viss IT-leverantör. Detta gör att de kan anpassa lösningar för att möta kundens behov på bästa sätt.

Konsulterna på WiseArc har en god sammanhållning där de ofta lunchar tillsammans och har gemensamma fredagsfrukostar minst en gång i månaden. De erbjuds också internutbildningar på kontoret och de ser till att anordna träffar för bästa möjliga kunskapsutbyte konsulterna emellan.

Academic Work söker nu en 2nd Line Support till WiseArc Advisors. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult mot någon av WiseArc Advisors kunder.

Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att på sikt bli direktanställd av WiseArc Advisors förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som 2nd Line Support på WiseArc Advisors kommer du arbeta hos en av deras kunder i Göteborgsområdet. Du sitter tillsammans med kundens etablerade helpdeskfunktion där du primärt arbetar i Citrix XenApp och ansvarar för ärenden relaterade till WiseArcs produkter

I rollen har du löpande kontakt med slutkund, utvecklingsteam och applikationsägare. Det är därmed viktigt att du trivs i en roll med flera sociala kontaktytor och tar ansvar för att rätt information når rätt person.

Tjänsten passar dig som trivs i en felsökande och problemlösande roll där den ena dagen inte är den andra lik. Majoriteten av problemen kommer möta är "nya" vilket också innebär att du behöver tänka kreativt och vara ihärdig. Även om du arbetar mycket självständigt finns det alltid en kollega från WiseArc att bolla med på plats.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet inom Citrix, exempelvis XenApp, XenDesktop, Workspace Suite och/eller Cloud. Saknar du Citrix ser vi att du har erfarenhet av motsvarande lösningar som VMWare View.
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en helpdesk.
  • Är obehindrad på svenska och engelska, i tal och skrift.
Som person är du självständig och konsultmässig, du har en god samarbetsförmåga och fungerar lika bra med dina kollegor från WiseArc som kollegorna på kundföretaget. Vidare är du problemlösande och ansvarstagande. Du ger dig inte innan problemet är löst och driver dina ansvarsområden framåt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centralt
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WiseArc Advisors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om WiseArc Advisors på deras hemsida