är du knowits nya java-utvecklare?

är du knowits nya java-utvecklare?

Vill du arbeta på ett bolag som blev utnämnd till ett av Sverige bästa arbetsgivare? Knowit är ett bolag som har en stor drivkraft och passion för att förstå tekniken, hur vårt digitala samhälle har förändrat vårt sätt att leva och kommunicera, och utifrån det kunna ge kunden de mest optimala och digitala lösningarna för din verksamhet. Vill du vara med på en spännande resa? Tveka inte på att ansöka redan idag - då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Knowit har blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsgivare och nu vill de utöka familjen med ytterligare en java-utvecklare som både är väldigt driven och ansvarsfull. Du kommer att ingå i ett team om 7-8 personer och arbeta med teknik som ligger i absolut framkant. Om du tycker om sociala aktiviteter och konferenser utomlands är det bara ett plus för det är något som bolaget priortierar högt.

De har en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsmiljö med stor laganda. De rekryterar medarbetare som vill göra skillnad. De utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans med sina kunder. Deras affärsidé är att bidrar till framgång genom att i nära samarbete med sina kunder kombinera det stora företagets styrka med det lilla företagets själ och den enskilde medarbetarens engagemang.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Java-utvecklare kommer din vardag att bestå av spännande projekt i en kreativ miljö. Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för programmering och vill jobba med Java-utveckling. Du kommer få möjlighet till fortbildning och personlig utveckling.

Du kommer till exempel att:
 • Sitta hos externa kunder och implementera Java-baserade lösningar, både nyutveckling och förvaltningsprojekt. Givetvis med stöd av seniora kollegor.
 • I takt med att du blir bekväm i din roll ökar också ansvarsområdena
Vi söker dig som
 • Brinner för utveckling och som vill vara med och dela med dig av din kunskap både internt och till våra kunder
 • Programmerar på fritiden och har flera hobbyprojekt att visa upp
 • Har en datavetenskaplig utbildning eller en högskoleutbildning mot programmering
 • Känner sig trygg i Java
 • Intresse för web
 • Känner dig bekväm med både Windows- och Linux-miljöer
 • Behärskar både det svenska och engelska språket
Det är meriterande om du har varit involverad i större utvecklingsprojekt av distribuerade system. Som en del i ansökningsförfarandet kommer du att genomföra automatiserade kompetenstest inom Java där vi kommer att mäta din nuvarande kompetensnivå. Om du har egenutvecklade Java-projekt vill vi att du beskriver dem i din ansökan.

Som person är du engagerad, strukturerad och en lagspelare ut i fingerspetsarna. Knowit kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet då det är en avgörande faktor i ett sådant tätt sammarbete med kollegor och kunder.
 • Start:Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mailto:sgbg04@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolaget är ett av Nordens ledande konsultbolag. De finns i 15 orter i Sverige, fem i Norge samt i Helsingfors, Köpenhamn, Bremen och Tallinn. Deras lokala närvaro säkerställer en god kundkännedom, ett starkt engagemang och en hög leveranssäkerhet. Dessutom använder hela koncernens styrka och specialistkompetens om det skulle behövas.