Är du testare och vill födjupa dig i kravhantering på produktbolaget Ascom?

Är du testare och vill födjupa dig i kravhantering på produktbolaget Ascom?

Gillar du att ställa krav och vara med i utvecklingen av kvalitativa produkter? Har du erfarenhet som testare och villa ta nästa kliv? Om svaren är ja, är du kanske den Ascom söker. Ascom är ett produktbolag som utvecklar trådlöskommunikation främst till sjukvården. Sök redan idag, då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en testare som vill arbeta med kravfrågor på Ascom i Göteborg. Ascom levererar trådlösa kommunikationslösningar till deras kunder runt om i världen. De utvecklar, producerar och supportar deras produkter, som främst används för att göra vårdmiljön så effektiv och smidig som möjligt för både personal och patienter.

I rollen som kravingenjör arbetar du tätt tillsammans med R&D-avdelningen för att säkerställa att kvalitativa kravmetoder implementeras på Ascom. Du kommer att arbeta med profiler så som utvecklare, testare och andra funktioner på Ascom. I början kommer du att gå tätt tillsammans med en av testledarna för att du så snabbt som möjligt ska komma in i rollen.

Här får du som testare idagsläget möjligheten att gå utbildningar för att fördjupa dig i kravhantering i en samhällsnyggit organisation. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ascom.

Arbetsuppgifter

Som kravingenjör kommer du arbeta med att säkerställa att kvalitén höjs utifrån de krav som finns. Då detta är en ny roll har du stora möjligheter att kunna påverka ditt arbete. Du kommer även få mandat från ledningen till att göra förändringarna för ett långsiktigt, kvalitativt arbete. Du kommer att få den stöttning när det kommer till kravhantering som du behöver för att lyckas i rollen.

Du kommer till exempel att:
 • Ta del av interna utbildningar för att bygga din kravhanteringskompetens.
 • Ta fram nya kravprocesser tillsammans med R&D-avdelningen.
 • Bryta ner inkommande krav och driva granskningar.
 • Arbeta på olika nivåer med kravställning, från systemnivå till applikationsnivå.
Tjänsten passar dig som gillar att ställa krav för att skapa kvalitativa processer/produkter. Vidare passar tjänsten dig som gillar att vara bryggan mellan verksamheten och tekniken.

Vi söker dig som

Har en bakgrund som testare och har arbetat med testning i Python mellan 1-2 år. Vi ser också att du minst har en universitetsutbildning. Den tekniska miljön på Ascom är bred där du kommer att komma i kontakt med iOS, android-applikationer, embedded Linux, Windows samt SQL-databaser. Eftersom du kommer vara bryggan mellan verksamheten och tekniken ser vi att du har god förståelse för ovanstående tekniker. Eftersom arbetet till största del sker på svenska ser vi att du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
 • erfarenhet från medtech- eller försvarsindustrin.
 • insikt i hur det är att arbeta i en regulerad marknad.
 • Certifikat inom REQB eller IREB.
Som person är du drivande i dina frågor och vågar ta för dig. Vi ser även att du är självgående, resultatinriktad och har ledaregenskaper för att driva ditt arbete framåt. Givetvis är du en lagspelare som bidrar till stämningen på Ascom.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Grimbodalen 2, Hisingen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ascoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Testare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ascom I över 50 år har detta bolag levererat trådlösa internkommunikationslösningar till kunder runt om i världen. Grunden i deras lösningar är smart integrering och omedelbara besked för snabbare respons. Deras produkter finns inom de flesta branscher; från industrin till sjuk-, kriminal- och äldrevården samt hotellnäringen och detaljhandeln.