Är du student och vill jobba deltid som konferensvärd/värdinna?

Är du student och vill jobba deltid som konferensvärd/värdinna?

Är du en student som är serviceminded ut i fingerspetsarna? Trivs du i en dynamisk miljö och gillar att arbeta i ett högt tempo? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med konferenser och event? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en konferensvärd/värdinna till en av våra kunder som arbetar med affärsmässig rådgivning. Vår kund är en näringslivsorganisation med ett 50-tal anställda och placering i centrala Göteborg. Uppdraget ger dig som konsult en inblick i nationella samt internationella affärsrelationer.

Uppdraget är på deltid ca 1-2 dagar i veckan, med omgående start och sträcker sig initialt till årsskiftet 18/19. Arbetstiderna är olika och varierar från dag till dag. Vanligtvis är passet på dagtid 7.00-15.00, och kvällspasset ca 15.00-20.00. Även sena kvällar och tidiga morgonar förekommer ofta. Introduktion och upplärning sker löpande inför kommande högsäsong.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som konferensvärd/värdinna tar du emot och är behjälplig till gästerna som du alltid sätter i främsta rummet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är alltifrån att ställa i ordning och underhålla lokaler, till att förbereda samtliga måltider under event och konferenser.

Du kommer under konferenser och events att:
 • Ta emot och vara behjälplig till gäster
 • Förbereda samtliga måltider. Detta innebär framdukning, undanplockning samt att sköta köksarbetet i samband med detta under hela dagen
 • Ställa i ordning/möblera lokaler samt underhålla dem före/under/efter
 • Se till att tekniken fungerar
 • Vid behov bemanna receptionen
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter tidigare
 • Studerar och som har minst ett år kvar på dina studier då vi gärna ser ett långsiktigt samarbete
 • Har ett flexibelt schema så att du kan ställa upp extra vid behov, då arbetets omfattning kommer att variera
Som person är du mycket serviceminded och utåtriktad, samt vet vad det innebär att vara representativ. Du älskar att arbeta med människor och har ett stort intresse för servicebranschen, vilket lyser igenom i ditt driv och engagemang för din uppgift,. För att axla rollen är du självgående, prestigelös och att vara en do'er faller dig naturligt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 1-2 dagar i veckan
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork