Är du student och vill arbeta extra som 1st line support?

Är du student och vill arbeta extra som 1st line support?

Academic Work söker nu för Transtema Network Services räkning studenter som vill arbeta extra inom 1st line support. Som deltidsanställd kommer du att ingå i en pool och förväntas vara tillgänglig för två arbetspass i veckan.

Information om uppdraget

Arbetet sker under kontorstider i Jonsered dit du tar dig med enkelhet via tåg, buss eller bil. Schemaläggning sker i samråd med övriga kollegor i poolen och Transtema Network Services. Start är i augusti/september och det finns möjlighet att jobba även under lov och längre ledigheter.

Transtema Network Services arbetar med bygg, drift samt underhåll av nätinfrastruktur. Här ges du möjlighet till personlig utveckling och meriterande erfarenheter inom IT-området. Klicka dig in på Transtema Network Services hemsida och läs mer om deras verksamhet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Transtema Network Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som 1st line support på Transtema Network Services blir du första kontaktytan för intern personal vid IT-relaterade frågor. Kontakten sker via telefon, mail och fysiska möten. Rollen innebär ett stort ansvar när det kommer till personligt bemötande. Därav är det en självklarhet för dig att ge förstklassig service vid varje kontakt. Med rätt ambition och intresse är målet att du ska utvecklas och på sikt kunna ta dig an mer avancerade uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Felsöka problem kring uppkopplingar till nät, mailkonton eller hårdvara
 • Installera samt skicka datorer och telefoner åt medarbetare
 • Skapa och administrera användarkonton, behörigheter och rättigheter
Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% och har minst två år kvar på dina studier
 • Är intresserad av IT
 • Kan arbeta två pass i veckan och mer sammanhängande under ledigheter så som jul, sommar etc.
 • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare arbetat med service eller specifikt i en supportfunktion.

För att passa i rollen tror vi att du är en person som är nyfiken och trivs med att ta dig an och analysera problem. Samtidigt som du är lyhörd och arbetar bra med andra människor har du en stark känsla för service. Du har en förståelse för andras upplevelser och finner en drivkraft i att ge medarbetare så bra service som möjligt. Du agerar även lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 2 pass i veckan + mer sammanhängande under större ledigheter (schema läggs i samråd med övriga kollegor i studentpoolen samt Transtema Network Services)
 • Lön: Timlön
 • Placering: Jonsered, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Transtema Network Services arbetar med utbyggnad, installation och underhåll av telekommunikationslösningar. De är idag drygt 740 medarbetare. Läs mer på Transtema Network Services hemsida.