Är du student och pluggar marknadsföring?

Är du student och pluggar marknadsföring?

Har du ett intresse för skidåkning och äventyr? Vågar du ta initiativ och trivs i en roll utan tydliga ramar där du själv får styra ditt dagliga arbete? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som marknadsassistent med ansvar för den digitala marknadsföringen hos UCPA Resor!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Marknadssassistent på deltid till UCPA Resor. UCPA står för Union nationales des Centres sportifs de Plain Air och betyder ungefär "Riksförbundet för sport- och friluftsliv". Det är en fransk organisation med ett 80-tal egna välutrustade center i Frankrike och Västindien, som framförallt riktar in sig på skidresor. Svenska UCPA Resor startade med vinterresor 1984 och har sedan dess har långt över 100.000 gäster rest med dem. Nu letar UCPA Resor efter någon som vill arbeta med marknadsföring för att inför högsäsongen nå ut till nya kunder, via bland annat sociala medier. I rollen har du stora möjligheter att själv planera upp ditt arbete och komma med förbättringsförslag och egna initiativ. Teamet består av 3-4 personer och du kommer att arbeta på deras kontor som är placerat på Vasagatan i centrala Göteborg intill Handelshögskolan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos UCPA Resor. Uppdraget kommer att vara på deltid och initialt sträcka sig fram till mars 2019. Det finns också goda möjligheter att arbeta under sommaren förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Marknadsassistent på UCPA Resor kommer du arbeta med att marknadsföra resor och aktiviteter via sociala medier. Du kommer att tillsammans med platschef och de lokala avdelningarna i Frankrike att ta fram kampanjer och material för att sedan nå ut och locka nya kunder.

Du kommer att få planera ditt arbete och komma med idéer och egna initiativ till hur just du vill ta dig an denna roll och hur UCPA Resor ska nå ut till nya kunder. Arbetstiderna är flexibla och passar utmärkt för dig som är student.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för digital marknadsföring på framförallt Facebook men också Google Adwords och Instagram.
 • Ha kontakt med samarbetspartners, som t.ex. Mecenat och skidsajten Freeride.
 • Skicka ut nyhetsbrev och skriva inlägg i UCPA bloggen.
 • Ta egna initiativ och gå runt till butiker för att skapa samarbete och kampanjer
 • Utföra enklare administration, som att t.ex. redovisa i Excel hur många som bokat sig på resor via kampanjer.
Tjänsten passar dig som studerar- eller har erfarenhet av marknadsföring, och som vill ha ett flexibelt och självstyrt arbete. Du är initiativtagande och orädd för nya utmaningar, och har ett brinnande intresse för skidåkning och äventyr.

Vi söker dig som
 • Är student och läser någon form av marknadsutbildning
 • Har goda kunskaper i Microsoft Officepaketet (Excel)
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av marknadsföringsbranschen
 • Talar franska
Som person är du kreativ, problemlösande och självgående. Du är duktig på att strukturera upp ditt arbete och trivs i en ansvarstagande roll där du tycker om att driva projektet fram på egen hand. Vidare är du initiativtagande och drivs av att få vara med och skapa resultat och utveckling.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, flexibelt 2 dagar/veckan.
 • Placering: Göteborg (Vasagatan)
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UCPA Resors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UCPA Resor är ett företag som säljer resor och aktiviteter med syftet är att ge vanligt folk möjlighet att tillsammans, under trevliga och opretentiösa former, lära sig och utvecklas i en eller flera sportgrenar. Tänk dig Friskisk & Svettis, Friluftsfrämjandet, en välmeriterad sportskola med diplomerade instruktörer, mycket gott humör och noll statustänkande. Sprid ut det på ett antal sportorter i Frankrike. Voilà - där har du UCPA. UCPA står för Union nationales des Centres sportifs de Plain Air och betyder ungefär "Riksförbundet för sport- och friluftsliv". Kort sagt, en fransk, icke-vinstdrivande organisation med ett 80-tal egna välutrustade center i Frankrike och Västindien. Svenska UCPA Resor startade med vinterresor 1984 och sedan dess har de haft långt över 100.000 resenärer.