Är du skicklig inom administration och service? Då kan du bli TENTEs nya stjärna!

Är du skicklig inom administration och service? Då kan du bli TENTEs nya stjärna!

TENTE AB söker idag en innesäljare till sitt familjära kontor i Mölnlycke. Vi söker dig som har ett intresse för att hjälpa kunder till en bättre arbetsmiljö. Låter detta som något du skulle vilja arbeta med? Fortsätt läs och välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en innesäljare till TENTE som tillverkar mobilitetslösningar i form av hjul och rullar till sina kunder inom alla livsområden. De är ett globalt bolag som med omsorg levererar moderna produkter med kvalité, hållbarhet och miljövänlighet. Dessutom arbetar TENTE varje dag med sitt tydliga marknadslöfte: Better Mobility. Better Life.

På kontoret och lagret i Mölnlycke arbetar idag 14 engagerade medarbetare. Ett tecken på att det är korta beslutsvägar i organisationen är att VDn är baserad på kontoret varannan vecka, när han inte arbetar från Danmark. På kontoret är det högt i tak där alla medarbetare sitter i öppet kontorslandskap för att lätt kunna ta hjälp av varandra. Vidare är det en familjär stämning där medarbetarna uppmanas att komma med egna förslag på utveckling och förbättring. Det bjuds på en gemensam lättare frukost varje morgon och bolaget anordnar vartannat år så kallade Company Weekends där alla medarbetarna får följa med på en resa i form av teambuilding och konferenser.

Som ny på bolaget kommer du få en gedigen introduktion under cirka två veckor för att känna dig trygg i din roll som innesäljare. Du kommer bland annat att vara på lagret och gå bredvid kollegorna för att få en större förståelse för produkterna.

Tjänsten som innesäljare är ett vikariat fram till augusti 2019 med stor möjlighet till förlängning. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TENTE.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du arbeta med administrativa arbetsuppgifter, du kommer samtidigt vara behjälplig för bolagets kunder genom att hitta rätt lösning efter deras behov. Du kommer även att stötta bolagets utesäljare med exempelvis att ta fram produkter, ritningar, priser och annan information som de behöver. Detta innebär att du behöver ta kontakt med kollegorna i Frankrike, Tyskland och Sydafrika.

Du kommer till exempel att:
 • Ge service via telefon och email till bolagets kunder
 • Administrera och registrera orders och offerter i CRM-system
 • Klassificera leads och ha dialog med leverantörer från Tyskland och Frankrike
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska då båda används dagligen
 • Har erfarenhet av administration/service från tidigare tjänster
Det är meriterande om du
 • Har baskunskaper i finska
 • Har erfarenhet av att arbeta med tekniska produkter
 • Har erfarenhet av Microsoft Navision och Dynamics
Som person är du flexibel då arbetsuppgifterna kan variera beroende på behovet från kund och dina kollegor. För att lyckas i rollen behöver du även vara strukturerad och organiserad då rollen till stor del är administrativ. Vidare är du ansvarstagande och självgående och har en förmåga att ta egna beslut och komma med förslag till förbättring.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, vikariat t.om augusti 2019 med möjlighet till förlängning
 • Lön: Fast lön enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TENTEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TENTE AB är ett företag som sedan år 1923 utvecklar intelligenta mobilitetslösningar som förbättrar människors liv och deras arbetsvärld märkbart. De är ett företag som agerar globalt och står vid sina kunders sida på alla fem kontinenter. TENTE har funnits i 90 år och är idag ett av Europas största tillverkare av hjul och rullar.