Är du ingenjör och vill ta ditt nästa steg i karriären?

Är du ingenjör och vill ta ditt nästa steg i karriären?

Neste Engineering Solutions är i en expansiv fas och söker därför nya medarbetare till deras verksamhet. Här finns möjlighet att arbeta med både nationella och internationella projekt inom processindustrin. För den som vill finns också möjlighet för internationell karriär och resor i tjänsten. Vi söker dig som är ingenjör inom el, mekatronik eller automation och vill ta ditt nästa steg i karriären. Du har erfarenhet av design och konstruktion och har med fördel även arbetat inom processindustrin. Stämmer detta in på dig? Då är det kanske dig vi söker till tjänsten som designingenjör hos Neste Engineering Solutions. Urval sker löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Neste Engineering Solutions räkning en designingenjör inom automation. Företaget är i en expansiv fas i Sverige och söker därför nya medarbetare till sin verksamhet i Göteborg. I rollen som designingenjör kommer du att arbeta i projekt för processindustrin där du på sikt kommer att ta ett större ansvar i projekten. Arbetet är omväxlande och för rätt person finns möjlighet att utvecklas inom rollen och på sikt även arbeta med världsomfattande projekt!

Du kommer att utgå från kontoret i Askim eller Stenungsund. Tjänsten kommer även innefatta fältarbete vilket gör att vi ser att du som söker tjänsten är öppen för att utföra arbete även på annan ort.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Neste. Nestes intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Neste Jacobs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som designingenjör inom automation och/ eller instrument kommer du att arbeta med nyutveckling och underhåll av anläggningsprojekt i hela världen. Du kommer att vara del i ett team som består av ca 60 kompetenta medarbetare där ni tillsammans arbetar i projekt för processindustrin samt rapporterar till projekt- samt konstruktionsledare. Du kommer att utgå från kontoret i Askim men tjänsten kommer även innefatta fältarbete vilket gör att vi ser att du som söker tjänsten är öppen för att utföra arbete även på annan ort.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med flertalet delar i projekt, allt från specifikation och design till driftsättning ute hos kund
 • Konstruera enligt kvalitet-, tid- och säkerhetsbestämmelser
 • Arbeta nära interna såväl som externa kunder i hela Norden
Rollen är en perfekt för dig som har erfarenhet inom området men vill ta dig an nya utmaningar. För att bli framgångsrik i tjänsten bör du som person vara en problemlösare som har fokus på att leverera bra resultat med hög kvalitet. Du drivs av att få lösa komplicerade problem i nära samarbete med kunder och övrig personal samt att arbeta både på kontor och praktiskt ute i fält. Du får möjlighet att bidra med din kunskap och inre driv hos ett företag med god stämning där teamarbete står i fokus.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleingenjörsutbildning inom el, automation eller mekatronik
 • Har minst 1 års erfarenhet av styrsystem och CAD- projektering
 • Mycket goda kunskaper i MS Office
 • Goda kunskaper i ett CAD-verktyg
 • Behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
 • Innehar körkort-B då resor förekommer i tjänsten
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom processindustrin

Som person är du ambitiös med en stark vilja att utvecklas och lära dig nytt. Du är noggrann, ansvarsfull och har förståelse för olika nationaliteter och kulturer. Du har en stark teamkänsla samtidigt som du är flexibel och lyhörd för kunders krav och önskemål.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Neste Engineering Solutions är en ledande leverantör av avancerad teknologi, ingenjörs- och projektledningstjänster till processindustrin inom områdena olja och gas, petrokemi, kemi, bioteknologi och energi. Neste Engineering Solutions har över 50 års erfarenhet av såväl teknologiutveckling och investeringsprojekt som underhåll och kvalitetsförbättring i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Mellanöstern. Organisationen fortsätter nu sin expansion i Mellanöstern, Ryssland och på de nordiska marknaderna. Neste Engineering Solutions har ca 1300 anställda globalt. Verksamheten i Sverige växer, därav att de söker förstärkning till kontoret i Göteborg som idag sysselsätter 35 personer. Neste Engineering Solutions erbjuder möjligheter att utveckla såväl specialist- som ledarskunskaper i Sverige, Finland och i sina internationella projekt. Neste Engineering Solutions kunder är välkända företag inom processindustrin.