Är du en pedagogisk stjärna med kunskaper om AutoCad och anläggningsteknik?

Är du en pedagogisk stjärna med kunskaper om AutoCad och anläggningsteknik?

Sitter du på grundläggande kunskaper inom anläggningsteknik, BIM samt AutoCAD och vill utmanas i en pedagogisk roll där du får chansen att dela med dig av dina kunskaper? Trivs du med att ha ett flexibelt schema där du får utrymme för självständigt arbete? Nu söker vi dig som under augusti-oktober har förmåga att sprida din kunskap inom anläggningsteknik samt AutoCAD och vill utbilda framtidens stjärnor.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en utbildare för ett spännande uppdrag i augusti-oktober initialt. Som utbildare kommer du vara ansvarig för kursens upplägg, genomförande och examinering. Du kommer vara en del av kundens YH-utbildning och ansvara för kurserna anläggningsteknik och BIM. Har du ytterligare kunskaper inom andra kurser som ingår i YH-utbildningen så finns det goda möjligheter till förlängning.

Kurserna kommer vara lärarledda 3 dagar i veckan, där du som utbildare ska vara på plats. Utöver de schemalagda dagarna kommer du ansvara för att strukturera upp och planera lektionerna, detta sker således utöver de 3 dagarna som du är på plats. I helhet blir detta således en heltidstjänst.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som lärare kommer du vara ansvarig för undervisningen av anläggningsteknik samt BIM. Kursen ska förse kursdeltagarna med kunskaper inom ämnena, men här får du som utbildare möjlighet att påverka både upplägget och innehållet på kurserna. Kunden ser gärna att deras lärare vågar komma med egna idéer och uppmuntrar inspiration och undervisningsglöd framför att strikt följa kursplanen.

Du kommer till exempel att:
 • Utifrån kursplanen ta fram kursmaterial och innehåll för kurserna med inflytande utifrån eget och elevernas intresse.
 • Följa upp elevernas framsteg och inför varje kursavslut sätta betyg.
Tjänsten förutsätter att du kan vara på plats 3 dagar i veckan och utöver de schemalagda dagarna planerar och strukturerar upp lektionerna självständigt.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom bygg och anläggning, där kurser inom anläggningsteknik förekommit.
 • Har goda kunskaper i AutoCAD.
 • Har förmåga att förmedla och lära ut inom ovan beskriva områden.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, eftersom lektionerna är på svenska.
Som person så trivs du i en roll där du får utlopp för din pedagogiska sida där du får förmåga att förmedla kunskapen för att bidra till elevernas utveckling. Du är strukturerad och ansvarstagande i din arbetsprocess och arbetar självständigt för att ta fram kursens innehåll och upplägg. Du har en inneboende kreativitet som bidrar till att du inspirerar till en positiv lärandemiljö och engagerade elever.

Övrig information
 • Start: Kursstart slutet av Augusti, planering inför start kan komma att påbörjas tidigare.
 • Omfattning: Heltid, initialt 10 veckor.
 • Placering: Västra Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork