Är du Rejlers nya projektingenjör?

Är du Rejlers nya projektingenjör?

Är du en nyexaminerad ingenjör med intresse för infrastruktur och samhällsplanering? Vill du på sikt få chans att växa in i en roll som byggledare? Då kan rollen som projektingenjör hos Rejlers vara något för dig! Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Rejlers räkning en junior projektingenjör.

Rejlers är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med över 2000 anställda i Norge, Sverige och Finland. Under 2018 och 2019 genomgår Rejlers flera förändringar och blickar nu framåt mot en stark tillväxt och framtidsvision.

Som projektingenjör hos Rejlers kommer du arbeta tätt med en byggledare. Det är ett varierat arbete där du kommer vara delaktig i flera projekt där du bland annat kommer att arbeta med trafiksystem och trafiksignaler.

Tillsammans med byggledaren kommer du att spendera merparten av din tid på plats hos Rejlers kund men även inhouse. Detta för att få den mest optimala insikten i projektets samtliga delar. Du kommer tillsammans med Rejlers kartlägga din nuvarande kompetens, dina målsättningar och ditt behov av stöd för att skapa rätt sorts förutsättningar inför ditt uppdrag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Rejlers. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt växa in i en roll som byggledare, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du att ha ett nära samarbete med byggledaren inom alla delar som rör projekten. Ute i projekten kommer ni vidare att arbeta tillsammans med en projektledare på plats. I din roll kommer du till exempel att ansvara för administration och dokumenthantering kopplat till projekten. För att skapa de bästa förutsättningarna kommer du i samråd med byggledaren att dela upp arbetet er emellan.

Du kommer till exempel att:
 • Delta i byggmöten och diskussioner rörande projekten
 • Genomföra platsbesök ute hos kund
 • Sköta administration och löpande dokumenthantering
Tjänsten passar dig som får saker att hända och som uppskattar att arbeta i projekt mot infrastruktur och samhällsplanering. Rejlers erbjuder vidare goda utvecklingsmöjligheter och på sikt finns det chans att växa in i en roll som byggledare.

Vi söker dig som
 • Har som lägst en avslutad högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, väg- och vatten, bygg eller likvärdig utbildning
 • Besitter goda kunskaper i Office-paketet
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du framåt och orädd. Du drivs av utmaningar och är flexibel i ditt arbetssätt. Vidare har du ett gott öga för detaljer och är både ansvarstagande och strukturerad i din yrkesroll.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rejlers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rejlers är ett företag som erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri, ICT/telekom och transportinfrastruktur. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar de fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. De gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

De består vidare av 2 000 medarbetare på cirka 80 orter i Sverige, Finland och Norge. I Sverige arbetar närmare 1 000 konsulter över hela landet.