Är du EVRYs nästa supportmedarbetare?

Är du EVRYs nästa supportmedarbetare?

Känner du att IT är dig grej? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa! Nu är vi ute efter EVRYs nästa supportstjärna. Är du i startgroparna av din karriär och tror att kombinationen IT och service kan passa dig perfekt? Då ser vi fram emot att få berätta mer om möjligheterna som finns på EVRY! Ansök redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för EVRYs räkning en junior supportmedarbetare. EVRY är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag som levererar lösningar som hjälper oss i vårt vardagliga liv allt ifrån att ta ut pengar i en bankomat till att boka tågbiljetter, eller få ett digitalt meddelande om en paketleverans. Oavsett tidpunkt är det mer än en miljon skandinaver som använder EVRYs lösningar. EVRY står bakom många innovationer som har förändrat och förenklat människors vardag. Här får du chansen att jobba i en professionell miljö med mycket kompetenta kollegor.

Som supportmedarbetare kommer du tillsammans med teamet som idag består utav 4 merbetare att agera support i EVRYs transportation management system, Alystra. Nu ska EVRY starta sin resa med att uppdatera Alystra systemet från verson 4.0 till 5.0 där dom behöver stöttning i att hålla alla deras kunder som använder systemet nöjda.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos EVRY. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du arbeta med EVRYs system Alystra. Inledningsvis kommer du att arbeta med att uppdatera hjälptexter från version 4.0 till 5.0. Detta för att du ska få en grundlig förståelse för systemet. På sikt kommer du tillsammans med teamet att agera 2:nd-line support. Här finns goda möjligheter att klättra och även arbeta i en 3:rd-line support.

Du kommer till exempel att:
  • Uppdatera Alystra systemet med hjälptexter.
  • På sikt ta emot support ärenden i en 2:nd-line support.
  • Supportera EVRYs kunder via mail.
  • Använda EVRYs ärendehanteringssystem Visual Flow.
Tjänsten passar dig som har ett intresse för IT och service. Här får du möjligheten att få in foten på ett stort bolag med mycket kompetens.

Vi söker dig som

Som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. T.ex. systemvetenskap. Här läggs mycket vikt till personligheten då ditt IT-intresse kommer vara avgörande. Vidare är det mycket viktigt att du har en förmåga att bemöta kunder på ett bra sätt. Då du kommer att arbeta inhouse hos EVRY bör du vara en god lagspelare som arbetar för organisationens bästa. Då arbetet sker både på svenska och engelska ser vi att du behärskar dessa språk obehindrat i tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom lager, logistik, paket eller post.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Olof Asklunds gata 10, 421 30 Västra Frölunda
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

(www.evry.se) är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. De har en lokal närvaro på 50 orter i Norden med ett team på 10 000 medarbetare. Med insikter, lösningar och teknik skapar dem affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. Genom en hög verksamhetskompetens, förståelse för olika branschers utmaningar och en global leveransmodell hjälper dem kunder att maximera potentialen av sin IT och nå sina affärsmål.