Är du Capios nästa juniora ekonomiassistent inom kundreskontra?

Är du Capios nästa juniora ekonomiassistent inom kundreskontra?

Vill du arbeta med ekonomi och få möjlighet att vara med och växa tillsammans med Capio Närsjukvård? Letar du efter en långsiktig tjänst med start den 7:e januari 2019 som kommer tillsättas omgående? Capio Närsjukvård söker dig som är junior i karriären och som har arbetat en kortare period med ekonomi sen tidigare. Du är servicemedveten, strukturerad och ansvarstagen som person. Vidare ser du positivt på utmaningar och förbättringar. Ta chansen och säkra en bra start på det nya året redan nu, detta då tjänsten kommer tillsättas omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Capio Närsjukvårds räkning en ekonomiassistent inom kundreskontra till deras huvudkontor i Göteborg. Företaget expanderar och är därför i behov av förstärkning. Ni sitter i fina och öppna lokaler centralt i Göteborg, vid Lilla Bommen. Företaget ser gärna start den 7:e januari 2019, men tjänsten kommer tillsättas omgående.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Capio Närsjukvård. Uppdraget kommer att vara på heltid och är ett långsiktigt behov. Vi kommer börja med att skriva kontrakt på 6 månader som löpande kommer att förlängas, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbete. Företagets ambition är att på sikt kunna erbjuda en fast anställning.

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag som genom sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri. Capio Närsjukvård ingår i Capio-koncernen som har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på Capio Närsjukvård kommer du arbeta med företagets kundreskontra. Du kommer arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter, då du kommer vara ansvarig för en viss region i Sverige. Det närmsta teamet som arbetar med kundreskontra består idag av sju stycken medarbetare och företaget behöver nu utöka med ytterligare en kollega till teamet då dem expanderar. Du kommer börja din anställning med en introduktion och det finns kollegor tillgängliga för stöttning.

Du kommer till exempel att:
 • Självständigt ansvara för kundreskontra inklusive avstämningar och fakturering
 • Löpande hantering av dagskasseredovisningar
 • Bankavstämningar och avstämning av vissa balanskonton
 • Löpande kontakt med verksamheterna
 • Vara behjälplig vid månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Tillsammans med övriga på redovisningsavdelningen utveckla rutiner för den löpande redovisningen samt bokslut
Tjänsten passar dig som är junior i din karriär och som vill växa tillsammans med Capio Närsjukvård. Du vill skaffa dig en bättre förståelse för det ekonomiska flödet och du tycker om att vara med och bidra till förbättringar. Du erbjuds möjligheten att vara en del av en positiv och driven grupp som har roligt tillsammans. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har ett stort engagemang för det du tar dig annan. Vidare ser du en långsiktighet på din nästa tjänst och vill utvecklas tillsammans med företaget.

Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
 • Har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter i minst 2 månader (exempelvis sommarjobb) och högst 2 år
 • Har en förståelse och intresse för det ekonomiska flödet
 • Talar och skriver svenska obehindrat, då du dagligen kommer att kommunicera på detta språk
 • Goda kunskaper i Office-paketet
Det är meriterande om du ha arbetat med kundreskontra sen tidigare och i Agresso.

För att trivas i rollen ser vi att du är driven och nyfiken att lära dig nya saker. Du är noggrann och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du kommunikativ och en teamplayer som tycker om att samarbeta med andra människor. Då du kommer ha en del kontakt med verksamheter, är det av vikt att du är servicemedveten och alltid levererar god kvalitet. Vidare ser vi även att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: 7 januari 2019
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Göteborg, Lilla Bommen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Capio Närsjukvårds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork