Platschef till Aarsleff Rörteknik

Platschef till Aarsleff Rörteknik

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 6200 medarbetare och har en omsättning på 15,5 miljarder kronor.I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom schaktfri ledningsförnyelse, grundläggning och spårarbeten.

Aarsleff Rörteknik AB ingår i den internationella gruppen Aarsleff Pipe Technoligies med fast etablerade verksamheter i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Holland, Ryssland & Balticum. Gemensamt förfogar vi över en stor maskinpark för rörteknik och delar erfarenheter kring olika tekniker. Vi har en egen fabrik i Århus Danmark som producerar och designar all liner efter vår beställning.

Tjänstebeskrivning

A-Search söker nu på uppdrag av vår kund Aarsleff Rörteknik en platschef till verksamheten i Göteborg inom området Relining. Som platschef är du med i upphandling av underkonsulter och underentreprenörer. Du är kvalitetsansvarig och följer kontinuerligt upp arbetet i projektet.

Du har du ett övergripande ansvar för dina entreprenaders genomförande både praktiskt och ekonomiskt där du utvecklar och leder verksamheten med god lönsamhet. Du ansvarar för att optimera planeringen för personal samt för maskiner. I rollen ingår även personalansvar för yrkesarbetare. Till ditt stöd har du övriga platschefer, administration, ledning och produktionsassistent. Det är en fri roll med mycket rörlighet.

I rollen har du daglig kontakt med kunder och leverantörer samt regelbundna kontakter med moderbolaget och fabriken i Danmark. Du interagerar även med underentreprenörer, beställare och andra intressenter vilket ställer krav på god kommunikation och förmåga att skapa goda relationer. I din roll blir du involverad tidigt i projekten och stöttar anbudsledarna i deras beräkningar av nya jobb men är också med i efterkalkylarbetet vid avslut. På Aarsleff är lagspelet viktigt och alla är med och bidrar i varandras projekt.

Arbetslivserfarenhet

Vi ser helst att du har arbetat några år i en ledande befattning gärna inom mark och anläggning eller bygg.

Personligt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är social, kommunikativ samt en god lagspelare eftersom samarbetet är en viktig del inom Aarsleff. Du har ett starkt ledarskap med ett intresse av att utveckla, coacha och engagera individer. Du är driven och engagerad och trivs med att arbeta i en tempostyrd arbetsmiljö där du kontinuerligt kan utveckla och förbättra verksamheten. Du är van att arbeta mot deadlines och trivs när du på ett självständigt sätt kan driva uppgifter/projekt framåt. Det är viktigt att du har ett strukturerat, flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt. Du har en ekonomisk förståelse med ambitionen att nå goda resultat.

Möjligheter

Inom Aarsleff sker produktutveckling kontinuerligt genom egen tillverkning och du får här möjligheten att arbeta med en innovativ och kundanpassad produkt med den senaste tekniken där vi ständigt ligger i framkant. Som platschef får du möjligheten att vara med tidigt i projekten vilket bidrar till möjlighet att påverka. Du ges möjlighet att arbeta i en internationell koncern som är ledande inom sitt område. Om du värderar en god företagskultur som bygger på bra arbetsmiljö och gemenskap så kommer du trivas att arbeta hos Aarsleff.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Ellinor Dam på A-Search, ellinor.dam@asearch.se. Välkommen att lämna in din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (8 dagar kvar)