Entreprenadsäljare till Aarsleff Rörteknik

Entreprenadsäljare till Aarsleff Rörteknik

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 4 900 medarbetare och har en omsättning på 12 miljarder kronor.

I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom schaktfri ledningsförnyelse, grundläggning och spårarbeten.

Aarsleff Rörteknik AB ingår i den internationella gruppen Aarsleff Pipe Technoligies med fast etablerade verksamheter i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Holland, Ryssland & Baltikum. Gemensamt förfogar vi över en stor maskinpark för rörteknik och delar erfarenheter kring olika tekniker. Aarsleff har en egen fabrik i Århus Danmark som producerar och designar all sin liner efter beställning.

Engagerad entreprenadsäljare till Aarsleff Rörteknik!

Aarsleff Rörteknik vill nu förstärka sitt befintliga försäljningsteam i Göteborg och vi söker dig som drivs av att göra lönsamma affärer. Som entreprenadsäljare hos Aarsleff erbjuds du en rörlig och fri roll i ett bolag som växer. Inom Aarsleff sker produktutveckling kontinuerligt genom egen tillverkning och du får här möjligheten att sälja en innovativ och kundanpassad produkt som har den senaste tekniken. Till din hjälp har du kollegor med gedigen erfarenhet och kunnande inom branschen.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
  • Framtagande av marknadsplan för sitt område
  • Proaktiv bearbetning av såväl nya som befintliga kunder
  • Försäljnings- och marknadsaktiviteter i tilldelat geografiskt marknadsområde
  • Information till marknads- och försäljningschef om försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter
  • Koordinering med övriga i marknadsavdelningen
  • Koordinering och samarbete med produktionsavdelningen inom det egna marknadsområdet
Utbildning

Grundutbildning motsvarande gymnasiet med inriktning Mark/VA eller erfarenhet från liknande befattning med motsvarande inriktning. Högskoleutbildning anses meriterande.

Erfarenhet och kunskap

Vi ser helst att du har arbetat några år som säljare, gärna med en erfarenhet från offentlig upphandling. Det anses meriterande om du sedan tidigare har kunskap inom entreprenadjuridik.

Personliga egenskaper

Du är van att arbeta mot deadlines och trivs när du på ett självständigt sätt kan driva uppgifter/projekt framåt då det är viktigt att ta ett helhetsansvar för affären hela vägen. Du behöver ha ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt som innefattar god uppföljning. Du är även kommunikativ då rollen innebär mycket dialog med såväl interna medarbetare som kunder. I rollen är det av vikt att du har en ekonomisk förståelse med ambitionen att nå goda resultat. I övrigt är du en social person som värdesätter långvariga affärsrelationer.

Ansökan

Alla ansökningar hanteras av A-Search. Har du frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ellinor Dam, 070-8468856. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (22 dagar kvar)