Löne- och HR-specialist

Löne- och HR-specialist

Om kunden
Till vår samarbetspartner Aarsleff Ground Engineering beläget strax norr om Göteborg söker vi nu en löne- och HR-specialist!

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7 200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK.

Aarsleff Sverige består av en grupp ledande specialister inom respektive verksamhetsområde. Genom åren har vi arbetat målinriktat med att effektivisera och industrialisera våra processer vilket har gjort oss till experter på snabba och kostnadseffektiva hanteringar inom våra verksamhetsområden. Vår egentillverkning i automatiserade produktionsanläggningar för betongpålar och flexibla foder säkerställer dagliga materialleveranser av högsta kvalitet till arbetsplatser för både grundläggning och schaktfri ledningsförnyelse i mark och relining i fastigheter.

Läs mer om Aarsleff på: www.aarsleff.se

Arbetsbeskrivning
I din roll som löne- och HR-specialist kommer du att ansvara för bolagets lönehantering för både tjänstemän och kollektivavtalsanslutna medarbetare. Ditt ena ansvarsområde rör hela flödet kring lön såsom att lägga upp nyanställda, registrera löner, bokföra löner i ekonomisystemet, rapportering av tjänstepension, slutlön, semesterlön, sjuklön samt semesterskuld. Vi söker dig som trivs i en roll där du agerar bollplank gentemot organisationen i frågor som rör avtal, pension- och försäkringsfrågor samt förmåner.

I rollen ingår även att delta i HR-projekt och att samarbeta med HR i samband med lönerevisioner. Administration i form av uppdatering av policys och rutiner, personalhandbok samt vara behjälplig vid en framtida implementering av ett nytt HR-system förekommer också. Du kommer rapportera till bolagets HR-chef.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen och snabbt komma in i arbetsuppgifterna ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen. Det är meriterande om du har erfarenhet av Flex HRM.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med tidigare erfarenhet kring lön samt en vilja att proaktivt bidra till fortsatt utveckling, digitalisering och automatisering av löneprocesser och rutiner. Som person är du noggrann, strukturerad, positiv, prestigelös och drivs av att förbättra samt effektivisera processer. Du har ett stort eget driv med en vilja att fortsätta utvecklas och du räds inte för att hjälpa till där det behövs.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 076 776 01 90
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 11 juli 2021 (23 dagar kvar)