Nu söker vi en affärsdriven innesäljare till vår säljsupport!

Nu söker vi en affärsdriven innesäljare till vår säljsupport!

ATA
befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker därför ytterligare en innesäljare till vår kombinerade säljsupport- och innesäljfunktion i Göteborg. På ATA strävar vi efter ett kundbemötande som i alla sammanhang ska vara i toppklass och därför söker vi dig som har en fallenhet för service och som motiveras av att överträffa kundens förväntningar.

Om
rollen:


Som innesäljare
kommer du, tillsammans med fem andra kollegor att hantera orders, kundförfrågningar och reklamationer som rör hela ATAs produkt- och tjänsteportfölj. Du kommer supportera våra regionssäljare och produktägare med offertskrivning/uppföljning och support. Arbetet innefattar även proaktiv egenförsäljning av hela vår produkt- och tjänsteportfölj.

Det dagliga
arbetet sköts i Outlook och i vårt affärssystem Jeeves samt vårt hyressystem
AppSys. Du kommer till viss del även jobba med vår kundservicemail och telefonväxel där vi tar emot affärer från hela landet som därefter fördelas mellan regionsäljare samt innesäljare/uthyrare på våra olika depåer ute i landet.

Vem är
du?


Arbetet som
innesäljare ställer höga krav på god, tydlig och effektiv kommunikation både internt och externt.

Vi drivs av
försäljning där kunden finner ett mervärde hos oss och detta är självklart för dig. Vi tror att kundens mervärde ligger i att vi inte enbart säljer våra produkter, utan vi säljer även vår kunskap och våra förslag på lösningar av kundens problem. Du är som person lösningsorienterad och positiv, ser möjligheter istället för hinder och bidrar med hög energi och ett högt engagemang i allt du företar dig. Vidare gillar du att ta egna initiativ och är inte rädd för att ta tag i arbetsuppgifter av både hög och låg karaktär. Du gillar och motiveras av varierade arbetsdagar där du behöver vara flexibel och anpassningsbar samtidigt som du behöver vara bekväm med att hantera och koordinera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Meriterande är
om du har tidigare erfarenhet från entreprenadbranschen eller uthyrningsbranschen. B-körkort är ett krav då det kan förekomma resor i tjänsten.

Ansök snarast
möjligt då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Business Partner Nathalie Norell på telefon 010-440 71
45.

Varmt välkommen
med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Nathalie Norell
Telefon 010-440 71 45
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2021 (2 dagar kvar)