Servicetekniker

Servicetekniker

Jobba med hissar!

Vi behöver utöka med servicetekniker till Västra Götaland för såväl montage som förebyggande underhåll av hissar och rulltrappor.

Som servicetekniker utför du förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta laget egna hissar som just du ansvarar för.

Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.

Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten med en vecka per tillfälle.

Hisserfarenhet är en stark merit men inget nödvändigt då vi jobbar med lärlingssystem!

Friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Varför jobba hos oss?
ALT Hiss producerar hissarna i Småländska Alvesta, vi ritar och bygger t ex apparatskåp vilket gör att du kan se och förstå vad det är du arbetar med. Du kan göra dina åsikter hörda om material och utförande och få förklaring till varför saker ser ut som dom gör.

Omväxling brukar vara stimulerande och vi erbjuder detta genom att vi har en mix av marknadens bredaste hissprogram för såväl nya hissar som modernisering med fokus på likväl flerbostadsbostadshus, kontor, sjukhus som industri. Du kommer i kontakt med såväl hydraul som linhissar och en och annan skruvhiss, varje produkt på sin plats!

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan till ansokan@alt.se, vi har inget sista datum utan avgör när rätt sökande hörts av!

Vill du veta mer kontaktar du vår Regionchef Patrik Magnusson på patrik.magnusson@alt.se, tel 031-757 28 55.

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar men sista datum är 31 mars

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!

Ort: Göteborg
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Verksamhetsområde: Fältverksamhet

Hemsida: www.alt.se

Sista ansökningsdatum: 2021-03-31
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett privatägt bolag med rötterna i djupaste Småland sedan 1994. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt inom det området, med en omsättning i koncernen på nära 300 milj och 150 arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!