Hissmontörer och Servicetekniker

Hissmontörer och Servicetekniker

Vi behöver utöka med hissmontörer och servicetekniker till Västra Götaland för såväl montage som förebyggande underhåll av hissar och rulltrappor.

Som hissmontör jobbar du såväl med våra nyhissar som modernisering av befintliga i olika omfattning och fabrikat. Ett omväxlande och fritt jobb där vi vill att du har erfarenhet av såväl el som mekanik och till detta dessutom en dos kreativitet. Du jobbar oftast i par med en erfaren montör men också ensam med eget ansvar för montagen.

Som servicetekniker utför du förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta laget egna hissar som just du ansvarar för.
Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga. Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten med en vecka per tillfälle.

Hisserfarenhet är en stark merit men inget nödvändigt då vi jobbar med lärlingssystem!

Friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Varför jobba hos oss?
ALT Hiss producerar hissarna i Småländska Alvesta, vi ritar och bygger t ex apparatskåp vilket gör att du kan se och förstå vad det är du arbetar med. Du kan göra dina åsikter hörda om material och utförande och få förklaring till varför saker ser ut som dom gör.
Omväxling brukar vara stimulerande och vi erbjuder detta genom att vi har en mix av marknadens bredaste hissprogram för såväl nya hissar som modernisering med fokus på likväl flerbostadsbostadshus, kontor, sjukhus som industri. Du kommer i kontakt med såväl hydraul som linhissar och en och annan skruvhiss, varje produkt på sin plats!

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan via Ansök Nu-knappen längre ner, vi har inget sista datum utan avgör när rätt sökande hörts av!

Vill du veta mer kontaktar du vår Regionchef Patrik Magnusson på patrik.magnusson@alt.se, tel 031-757 28 55.

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar men sista datum är 15 oktober.

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!
Mer info
Kontaktperson Patrik
Telefon 031-7272855
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett privatägt bolag med rötterna i djupaste Småland sedan 1994. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt inom det området, med en omsättning i koncernen på nära 300 milj och 150 arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!