Robot- och PLC-programmerare

Robot- och PLC-programmerare

Arbetsuppgifter
Som programmerare kommer du att ingå i ett erfaret team med kollegor där ni utvecklar automationslösningar, deltar med rådgivning vid val av utrustning samt projektering av exempelvis nya produktionslinjer inom styr och kommunikation.

Är du intresserad av ett fritt och omväxlande arbete med resor så finns även möjlighet att jobba inom AH's serviceverksamhet där dina kunskaper inom felsökning kommer att vara en viktig tillgång.

Tjänsten är tillsvidareanställning
Placeringsort är Göteborg eller Kungshamn

Har du ett gediget intresse för teknik samt erfarenhet ifrån några av följande områden, tveka inte att skicka din ansökan till oss på AH Automation!

  • God kunskap om automationslösningar och felsökning.
  • God förståelse för el/elektronik.
  • Grundläggande förståelse inom automation, de system som är vanligast förekommande på AH är Siemens PLC samt robotar ifrån KUKA & ABB.
Mer info
Kontaktperson Carl Gejland
Telefon 070-3479566
Email Mejla Carl Gejland
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ah-automation.se
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AH Automation är ett teknikföretag som levererar högteknologiska robot- och systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare. Vi verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön.