Elkonstruktör
Göteborg

Är du en driven elkonstruktör som vill arbeta med självkörande fordon i en internationell miljö? Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas och bidra till att utveckla samt förstärka vår position!  

Som elkonstruktör kommer du ingå i en projektgrupp och arbeta tillsammans med dina kollegor inom olika teknikområden för att designa elritningar för våra automatiska truckar. Vi jobbar på uppdrag av kund och du kommer att få vara med i hela kedjan av produktutveckling till produktion med egen tillverkning och verkstad i huset.  

 

"AGVE är ett lagom stort företag, där man inte blir anonym och där alla kan se att de gör skillnad. Man har också möjlighet att följa hela kundprojekt från offertstadiet till installation. Automation är roligt att arbeta med i och med att det är ett brett område. Man kan se hur lite mjukvara kan styra tunga maskiner.

Vi arbetar i ett högt tempo där alla vill se resultat och vi har ’lagom’ mycket administration. Vi jobbar i en internationell miljö med möjlighet att få se stora delar av världen om man är intresserad.

Den främsta fördelen med AGVE är att alla kommer så bra överens och att alla är engagerade. Vi har en trevlig stämning och alla känner alla. Vi får dessutom jobba med roliga produkter."

Christian Skeppstedt, CTO

 

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som elkonstruktör på AGVE kommer du främst att arbeta med elkonstruktion av nya konstruktioner men även till viss del vid ombyggnad av äldre kundsystem. Du kommer att ingå i ett team där du kommer att vara den person som ansvarar för att elkonstruktionen av AGV:erna möter våra kunders krav. Arbetet omfattar att rita elscheman i Eplan samt att placera ut och välja de komponenter, t.ex. LiDAR, sensorer och scanners, som skall ingå. En viktig del av arbetet är att i dialog med leverantörer se till att få fram ändamålsenliga komponenter. Du ansvarar sedan för att ta fram en komplett lista för komponentinköp till inköpsavdelningen. 

Dina kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet av elkonstruktion
  • Erfarenhet från ePLAN P8
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Kunskaper i elektrisk schemaritning.  
  • Grundläggande kunskaper från MS Office applikationer

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är prestigslös, målmedveten, analytisk och intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Vi ser att du är strukturerad med ett sinne för detaljer.

 

"AGVE har en väldigt bra arbetsmiljö, goa arbetskamrater och kompetensutveckling. Detta lockade mig att söka tjänsten med min bakgrund som elmontör/elkonstruktör. Det finns alltid något att göra och nya projekt på gång, vilket gör jobbet stimulerande." 

- Nikola Grundell, elkonstruktör

 

Vi erbjuder
Här blir du en del av ett gäng goa kollegor som jobbar tillsammans i en hjälpsam atmosfär. Med alla funktioner samlat i huset finns det goda utvecklingsmöjligheter inom flera områden beroende på intresse.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, och Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.