Junior byggingenjör med kvalitetstänk till AGN Haga

Junior byggingenjör med kvalitetstänk till AGN Haga

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för AGN Haga en driven och kommunikativ kvalitetsingenjör som vill vara delaktig i Göteborgs största infrastrukturprojekt. Här får du som junior kvalitetsingenjör möjligheten att arbeta i en internationell miljö med kollegor ifrån hela Europa - hur häftigt och inspirerande är inte det? I rollen som kvalitetsingenjör kommer du säkerställa att processer i enlighet med företagets kvalitetsplan implementeras och underhålls. Du kommer koordinera och säkerställa att leveranser till produktion följs upp samt dokumenteras.

Det är en bred tjänst där du förväntas vara flexibel och anpassningsbar. Du kommer både vara på kontoret och på byggarbetarplatsen när det behövs. I och med att AGN Haga är en multikulturell arbetsplats krävs det att du som person är öppen för att arbeta i en sådan konstellation och anpassa din kommunikation därefter. Då du är junior i din roll kommer mer seniora kollegor stötta dig genom tidens gång, allt för att du ska känna dig trygg och utvecklas.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Arbeta utifrån de processer och rutiner som finns i AGN Hagas Kvalitetsplan.
 • Upprätthålla god relation med byggarbetsledare, underleverantörer och kundrepresentanter på arbetsplatsen.
 • Anordna eller genomföra inspektion och testning av kvalitén.
 • Verifiera genomförandet av korrigerande åtgärder / förebyggande åtgärder som föreslås i avvikelserna.
 • Kommunicera och lösa eventuella problem med konstruktionskvaliteten proaktivt med relevant arbetsledare / chef.
 • Producera tillhörande dokumentation.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller masterexamen med fokus på infrastruktur/kvalitet.
 • Har någon form av erfarenhet från en liknande tjänst, antingen från LIA period, sommarjobb eller extraarbete.
 • Trivs med arbete ute på byggarbetsplatsen.
 • Förstår värdet av att upprätthålla en god kvalitet under alla förfaranden i processen.
 • Har rätt inställning och driv för att axla rollen på bästa sätt.
 • Obehindrat kan föra dig på både svenska och engelska då båda språk används dagligen.
DET ANSES SOM MERITERANDE OM DU HAR:
 • Erfarenhet/kunskaper inom betong eller från andra projekt.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in hos kunden krävs det att du som person är flexibel och förstående för en multikulturell organisation. Du är konsultmässig, kommunikativ och strukturerad. För dig är det en självklarhet att vara noggrann och tidseffektiv i arbetet och hela tiden samordna mellan alla olika parter i projektet. Du är inte rädd för att ta upp kontakt med nya människor och drivs av att få ordning och reda i arbetet samtidigt som det drivs framåt.

OM FÖRETAGET:
AGN Haga is a joint venture owned by Italian Astaldi, Turkish Gülermak and Norwegian NRC Group, based in city center of Gothenburg, Sweden. AGN Haga has been awarded the contract to build Haga station (E04) and Kvarnberget lot (E03) which are two of five main construction projects of the West Link. It's a turnkey project in collaboration with the client Swedish transport administration, Trafikverket.

With expertise from all over Europe, AGN Haga is a multicultural workplace located in central of Gothenburg. AGN Haga has a passion for tunnels and construction and are proud to belong to Gothenburg's largest infrastructure project and write modern history.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos AGN Haga.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Långsiktigt
 • Start: april-maj, 2021
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella.bergstrom@friday.se
 • Lön: Fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. I din ansökan skall CV + personligt brev finnas med på engelska.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 1 juni 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?