Trailermekaniker - Göteborg

Trailermekaniker - Göteborg


Vi söker nu 2 st nya trailermekaniker till vår kund.

Vem söker vi?

Vi söker efter dig som är en mekaniker med ett brinnande intresse för elektronik eller hydraulik och känner dig bekväm med att jobba med tunga fordon. Du ska även ha ett genuint intresse av teknik och mekanik, samt vara mycket noggrann, ha ett servicetänk och vara flexibel i ditt arbete. Du skall även ha en utbildning inom mekanik (gymnasial eller vidareutbildning) och ska ha utfört någon typ av mekaniskt arbete tidigare. Du skall kunna tala svenska eller god engelska.

Vidare är det mycket meriterande om du har arbetat med tunga fordon tidigare och/eller har truck/C-kort.

Dina arbetsuppgifter
  • Service och reparation
  • Renovering
  • Ombyggnation
  • Nybyggnation
  • Förberedning av lastbilstrailrar för kontroll
Anställning och förmåner

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter för rätt person till en tillsvidareanställning direkt hos kund. Omfattningen är på heltid (100%).

När du är anställd hos oss på Barona kan du vara säker på att du hamnat rätt. Genom en djupgående rekryteringsprocess är vi och kunden alltid säkra på att du är rätt för tjänsten innan vi anställer dig. Det ger dig en extra säkerhet på jobbet, och sannolikheten till att bli tillsvidareanställd hos kund är goda. vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra kunder och anställda. Du har en konsultchef som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.
  • Vi erbjuder även följande förmåner:
  • Kollektivavtal
  • Pensionsplan ITP 1
  • Friskvård 3000:- årligen
Vi vill även att du som inte bor i Göteborg ska känna dig manad att söka! Därför erbjuder vi dig hjälp att hitta boende och kan även stå för vissa boendekostnader samt andra flyttrelaterade kostnader i samband med anställning hos oss.

Ansökan

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi uppmanar dig därför till att söka tjänsten redan idag!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men för frågor/information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lina Taheri | lina.taheri@barona.se

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Hos Barona industrial har vi över fyra års erfarenhet inom service och installation och har alltid nära samarbeten med våra kunder för att leverera hållbara och pålitliga lösningar. Vår kunniga personal arbetar utifrån svenska regler och föreskrifter. Med Baronas multinationella nätverk kan vi tillgodose våra kunders förväntningar på kompetens, kvalitet och service vid små och större projekt.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Mekaniker; Teknik; El; Elektriker; AG; Trailer; Lastbil; Mekanik; AGTrailer; Göteborg; Mekaniker; Uppdrag; Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Mekaniker; Teknik; El; Elektriker; AG; Trailer; Lastbil; Mekanik; AGTrailer; Göteborg; Mekaniker; Uppdrag; Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Mekaniker; Teknik; El; Elektriker; AG; Trailer; Lastbil; Mekanik; AGTrailer; Göteborg; Mekaniker; Uppdrag; Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Mekaniker; Teknik; El; Elektriker; AG; Trailer; Lastbil; Mekanik; AGTrailer; Göteborg; Mekaniker; Uppdrag;
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 18 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AG Trailer är idag en marknadsledande släp- och trailerspecialist med en av marknadens bästa utbud på tunga släpfordon till försäljning och uthyrning.

Dom jobbar med många olika märken och modeller av maskintrailers, walkingfloor, trombontrailer och gardintrailers. Hos dom är kunden i fokus och jobbar för att tillgodose kundernas olika behov.

Läs mer här: https://www.agtrailers.com/