Rekryterings Partner till AFRY

Rekryterings Partner till AFRY

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget kommer att pågå fram till oktober till att börja med därefter är det stor möjlighet till förlängning eller anställning hos vår kund.

Vad ska du göra?

Som Rekryterings Partner hos AFRY kommer du arbeta med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa, från att definiera kompetensbehov till att attrahera och rekrytera kandidater. Du stöttar rekryterande chefer i både operativa och strategiska rekryteringsfrågor samt vissa HR-relaterade frågor som kan förekomma. Du kommer arbeta nära övriga Rekryterings Partners på andra orter. Andra exempel på arbetsuppgifter är:
  • Driva flera olika rekryteringsprocesser parallellt inom samma division
  • Personbedömning och konsultation med rekryterande chef
  • Utbilda chefer i rekrytering
  • Utföra eventuella personlighetstester och analysera samt återkoppla dessa till kandidaterna
  • Identifiera, planera och genomföra diverse rekryteringsevent
  • Utveckla processer och arbetssätt inom rekrytering
  • Stötta i personalrelaterade frågor
Vem är du?

Du har arbetat brett med hela rekryteringsprocessen i flera år och har god förståelse för hela processen. Har du en utbildning inom HR eller liknande ses det som meriterande. Du har arbetat med kvalitativ och kompetensbaserad rekrytering på tjänstemannasidan och med fördel rekryterat ingenjörer men viktigast är att du hanterar hantverket rekrytering.

För att trivas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för andra människor, kunna vara kreativ och hitta tillvägagångssätt för att attrahera den bästa kompetensen. Att ta egna initiativ är något som faller sig naturligt för dig och du driver gärna processer vidare. För att passa in i teamet och på arbetsplatsen är du en prestigelös person som tilltalas av ett öppet och inkluderande arbetsklimat. På AFRY arbetar de i testverktygen Hogans och Assesio och det är ett krav att du är certifierad i någon av dessa testverktyg. Engelska och svenska behärskar du obehindrat i både tal och skrift.

Om AFRY

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. De hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

De är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Läs gärna mer om oss här!

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag och kommer att bli din framtida konsultchef heter Anette Hartlin, mig når du på anette.hartlin@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.