Servicetekniker till AD MediCal, Göteborg

Servicetekniker till AD MediCal, Göteborg

Är du tekniskt intresserad och gillar problemlösning? Tycker du om kundkontakt och att ge service? Vill du ha ett fritt och omväxlande jobb som resande servicetekniker? Då kan du vara vår nästa kollega!

Som servicetekniker på AD MediCal jobbar du ute hos våra kunder med installation, underhåll och reparation av medicinteknisk utrustning inom desinfektion och sterilisering. Våra kunder finns främst inom sjukvård och tandvård. Du kommer i huvudsak att jobba inom ett distrikt som sträcker sig från Halmstad till Jönköping och arbetet innebär ca 20-30 övernattningar per år.

Vad krävs för tjänsten?
  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning
  • Kunskaper inom el, mekanik eller VVS. Ju mer kunskaper inom el desto bättre
  • Tidigare erfarenhet som tekniker.
Antingen är du i början av din karriär och ser detta som nästa steg i din utveckling alternativt har du redan jobbat några år som resande servicetekniker. Lämplig bakgrund är som servicetekniker inom vitvaror, storkök, ventilation, VVS, serviceelektriker eller liknande
  • Meriterande med erfarenhet som resande tekniker där arbetet utförs på plats hos kund.
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort (B)
Vem är du?
För att vara rätt för rollen tror vi att du har ett stort tekniskt intresse och gillar problemlösning. Du är en positiv, social och kommunikativ person som tycker om att träffa kunder och trivs i en självständig roll med stor frihet under ansvar.

Hur är det att jobba på AD MediCal?
AD MediCal är ett mindre bolag där det är naturligt att vi hjälps åt. Vi jobbar mycket med gemensamma mål och att alla ska känna sig delaktiga och viktiga för företagets framgång. För att trivas hos oss bör du vara en lagspelare som tycker om att samarbeta och delar med dig av dina kunskaper. Du är prestigelös och trivs med variationen på ett mindre företag. Vi erbjuder bra förmåner och goda utvecklingsmöjligheter. Vår nuvarande adress är Fiskhamnsgatan 6 men under året kommer vi att flytta till nya moderna lokaler vid Åby industriområde.

Hur söker jag tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar AD MediCal med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sabina Svensson på 0735-00 13 87 eller sabina.svensson@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Urval sker löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 25 mars.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 25 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AD MediCal är ett rikstäckande företag inom produktområdet medicinteknisk utrustning. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg och etablerades ursprungligen 1989.Vi erbjuder en unik kombination med försäljning av produkter och tjänster, som tillsammans utgör kärnan i våra kunders steriliserings- och desinfektionsarbete. AD MediCals viktigaste kunder finns inom sjukvård, universitet och tandvård. AD MediCal säljer och utför service och underhåll av autoklaver, disk-/spoldesinfektorer, containers, försegling/svetsning, processkontroll, ultraljudsbad och valideringssystem. AD MediCal erbjuder även tjänster inom validering. Bolaget omsatte 2017 ca 50 miljoner, har i dagsläget 18 anställda och ingår i den börsnoterade industrikoncernen Indutrade.