Säljare medicinteknik

Säljare medicinteknik

Har du intresse för medicinteknik och försäljning? Då kan du vara vår näste kollega! Vi söker en rutinerad säljare som har erfarenhet av att bygga långa och varaktiga kundrelationer inom offentlig sektor.

Arbetsuppgifter
  • Du ansvarar för att självständigt planera och genomföra dina kundaktiviteter. En stor andel av kunderna är inom offentlig sektor vilket ställer stora krav på planering och uthållighet i säljarbetet.
  • Du ansvarar för att svara och offerera på aktuella upphandlingar. Här samarbetar säljavdelningen mycket nära leveransavdelningen för att få bästa erbjudande på plats.
  • I leveransfasen ansvarar du för att rätt utrustning levereras till rätt plats på utsatt tid.
  • Som säljare ansvarar du även för uppföljning av levererad utrustning samt att kundens brukare får rätt utbildning.
Som säljare vill vi att du tillbringar så mycket tid som möjligt ute hos kund. Samtidigt är det relativt komplexa upphandlingar och offerter, vilket gör att en del av arbetet är av mer administrativ karaktär. Resor förekommer kontinuerligt, både till kund men även till våra leverantörer i Europa.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett väl utvecklat affärsmannaskap. Med det menar vi ett driv och fokus att göra lönsamma affärer över tid. Uthållighet då det handlar om långa säljcykler, förmåga att vara konsultativ så kunden får bästa lösning. Att ta ansvar för hela säljprocessen och ha förståelse för att processen fortsätter under hela avtalsperioden. Sedan är AD Medical ett litet bolag så för att passa in i gruppen behöver du verkligen vara en prestigelös lagspelare.

Din yrkesmässiga bakgrund är säljare av relativt teknikintensiva produkter från en bransch med långa säljcykler. Din utbildningsbakgrund är inte avgörande men vi ser gärna en gymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller liknande. Har du erfarenhet av offentlig upphandling är det klart meriterande. Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift, är nödvändigt för tjänsten. Likaså körkort för personbil.

I denna rekrytering samarbetar AD Medical med Jerrie. Välkommen med CV och personligt brev via jerrie.se. För frågor, välkommen att kontakta Martin Dahlberg på 0763-170741. Sista ansökningsdag är söndag 2 september.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 2 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AD MediCal är ett rikstäckande företag inom produktområdet medicinteknisk utrustning. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg och etablerades ursprungligen 1989.Vi erbjuder en unik kombination med försäljning av produkter och tjänster, som tillsammans utgör kärnan i våra kunders steriliserings- och desinfektionsarbete. AD MediCals viktigaste kunder finns inom sjukvård, universitet och tandvård. AD MediCal säljer och utför service och underhåll av autoklaver, disk-/spoldesinfektorer, containers, försegling/svetsning, processkontroll, ultraljudsbad och valideringssystem. AD MediCal erbjuder även tjänster inom validering. Bolaget omsatte 2017 ca 50 miljoner och har i dagsläget 18 anställda.