Gillar du bygg och utmanande stommar!?

Smidmek är ett expansivt och entreprenöriellt bolag som ingår i Peab Byggsystem som är en del av Peabkoncernen. Smidmek levererar stommar genom att erbjuda totallösningar för stål- och betongelementkonstruktioner samt smides- och plåtarbeten till byggnadsindustrin. Verksamheten utgår från huvudkontoret i Eslöv och kontoret i Göteborg där bolaget etablerade verksamhet 2018.

Bolaget har under de senaste två åren dubblat sin omsättning och den totala omsättningen väntas uppnå en halv miljard kronor under 2019. Antalet egna anställda 40 personer och cirka 80-100 inhyrda.Med en redan starkt etablerad verksamhet i Skåne och Göteborgsregionen som bas satsar Smidmek nu vidare och rekryterar nya talanger och kunniga medarbetare inom områdena montage, ekonomi, projektledning och kalkyl.

Som montagechef på Smidmek har du personalansvar för våra montörer samt ansvarar för samordning av våra montageteam i både Syd och Väst. Rollen innebär att tillsammans med våra montageledare tillse montageresurser för våra projekt både på kortare och längre strategisk sikt. Som montagechef är du en del av Smidmeks ledningsgrupp.

I dina arbetsuppgifter ingår även bland annat:
 • Tillsätta och rekrytera rätt resurser.
 • Upprätta och bibehålla relationer med UE
 • Hantera ramavtal med strategiska samarbetspartners.
 • Ansvara för den övergripande personalplaneringen i våra projekt.
 • Säkerställa att samtliga montörers utbildningar följer gällande bransch- och lagkrav.
 • Vara delaktig i KMA-arbetet i projekten.
Personliga egenskaper

Du som person har lätt för att samarbeta, och har en förmåga att kunna läsa av olika typer av människor för att kunna stötta dom på bästa sätt. Du har en god och tydlig kommunikation med dina medarbetare. I ditt jobb är du noggrann, strukturerad och tar ansvar för dina åtaganden. I möten med andra människor är du drivande utan att tappa förmågan att vara lyhörd. Du trivs att jobba självständigt, men har inga problem att jobba i team. I denna roll är det viktigt att du är initiativtagande, ser lösningar framför problem, tycker om att komma med nya idéer och har stort säkerhetsengagemang.

Meriterande Kvalifikationer:
 • Du har relevant branschkunskap och är väl förtrogen med byggprocessen
 • Tidigare erfarenheter av personalansvar.
 • Du har god kännedom om entreprenadjuridik
 • Goda datorkunskaper och vana att arbete i Officeverktygen.
Krav:
 • Körkort B
 • Att kommunicera verbalt och skriftligt på engelska.
Tjänsten är heltid, tillträde efter överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Peter Alriksson
Telefon 0708-226383
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.