Säljare B2B till AB Sappa, Göteborg

Säljare B2B till AB Sappa, Göteborg

Säljare B2B

Göteborg


Vill du vara med och
bidra till att vi befäster positionen som Sveriges kundvänligaste aktör inom bredband och TV? Tänker du "JA, det vill jag" så är du redan nu intressant för oss på Sappa. Vi bygger varaktiga relationer med kunder och tror på partnerskapet. Vi är påhittiga och söker efter maximal flexibilitet och frihet för våra kunder. Vi lyssnar på våra kunder, och gör det bra.

Vi säljer och levererar bredband, TV och telefoni i hela Sverige. Det är här du kommer in. Vi behöver stärka Sappa-laget och letar nu efter dig som är en affärsdriven och kundorienterad säljare som vill representera ett av Sveriges kundvänligaste företag.

Vi söker därför en
Säljare B2B till vårt huvudkontor i Göteborg.

Jag har arbetat på Sappa i snart 6 år. Det har varit, och fortsätter vara spännande och personligt utvecklande. Att bygga nya relationer likväl som att förvalta gamla relationer är en viktig del av arbetet.

I min arbetsvardag på Sappa använder jag både hjärta och magkänsla som kompass för att arbeta i linje med Sappas värderingar, både internt och externt.

Vår lagkänsla och starka företagskultur är inspirerande och förbaskat kul att vara delaktig i, men det kräver också vilja och engagemang för att kunna bibehålla den.

- Markus Brauer, Säljare Sappa

Vi erbjuder

Du kommer ingå i ett engagerat
team av säljare som säljer in Sappas lösningar till bostadsrättföreningar, privata fastighetsägare och stadsnät. Du kommer att få en god inblick i hela verksamheten eftersom du samarbetar med hela organisationen för att nå framgång. Framförallt erbjuder vi dig ett arbete i ett av Sveriges kundvänligaste företag där våra värderingar ger dig de rätta förutsättningarna att snabbt komma in i teamet och prestera.

Om tjänsten
 • Dukommer att driva försäljning mot främst bostadsrättsföreningar i flera olika städer i Sverige, till din hjälp har du en väl utformad säljprocess där du stöds av flera olika marknadsaktiveter
 • Dubygger upp och ansvarar för din egen offert- och kundstock
 • Du bokar in kundmöten, skriver offerter och gör avslut på komplexa affärer
 • Duanvänder din nyfikenhet och kreativitet till att utveckla både dig själv och ditt affärsmannaskap
Kvalifikationer
 • Ett parårs erfarenhet från försäljning, gärna både som inne- och utesäljare
 • Duförstår tekniken för bredband, TV och installation av nätverk
 • Högsocial kompetens
 • Förmågaatt prata på möten och göra presentationer via telefon eller webmöten
 • Gymnasieutbildning
 • Godsvenska samt engelska i både tal och skrift
 • Goddatorvana
Din profil

Vi lägger stor vikt
vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarsfull, en god lyssnare och har ett starkt affärsdriv med stort intresse för att utvecklas inom försäljning. Du finner glädje i att sälja in en värdefull lösning och med din positiva attityd är du en lagspelare som bidrar till helheten. Vi tror att du har en ödmjuk framtoning, känner stor lojalitet och engagemang för ditt arbete och vill fortsätta att utvecklas som säljare.

Låter detta som en
tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Kontakt

I den här
rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Camilla Jacobsson på
0707-500385. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

AB Sappa levererar tv- och bredbandstjänster runt om i hela Sverige, främst via egna kabel- och fibernät men även via s.k. öppna nät. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg samt lokal närvaro i Karlstad. Vårt gemensamma mål, som genomsyrar hela bolaget är att bli Sveriges mest kundvänliga företag. AB Sappa ägs av Pamica 2 AB och omsatte 2018 drygt 330 miljoner kronor.

Sökord: försäljare, försäljning, business to business, fältsäljare, utesäljare, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!