Servicetekniker till Göteborg!

Servicetekniker till Göteborg!

Är du en problemlösare ut i fingerspetsarna och vill jobba i en flexibel position där du får såväl arbeta inhouse samt ute hos kunder med hydraulik, mekanik, elektronik och data? Då kan du vara rätt person för oss!

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker till AB Kranlyft kommer du att arbeta med den nyaste tekniken inom specialkranar. Allt ifrån stora manuella till mindre fjärrstyrda kranar behöver innan de levereras till kund anpassas efter dennes inviduella behov och det är ditt jobb att genomföra dessa skräddarsydda förändringar.

Även om en del av din tid kommer tillägnas dessa anpassningar på plats i verkstaden kommer mycket av tin tid också spenderas ute hos Kranlyfts kunder i form av service och reperationer av företagets produkter. Den stora majoriteten av dessa jobb kommer att ske ute hos kunder längs västkusten, vilket endast kommer att innebära kortare resor. Både de skräddarsydda förändringarna samt service och reperation kommer ske till en övergripande majoritet i kranens display (dator).

I detta kommer även en del teknisk support att tillkomma då många av problemen kunderna stöter på kan kunden lösa själv med hjälp av din guidning via telefon eller mejl. Kranflyft ser gärna att du efter en tid hos dem kan representera företaget vid exempelvis mässor.

Du kommer att tillhandahållas en inledande utbildning i företagets produkter samt dess funktioner i Italien under din första vecka för att sedan fortsätta resten av utbildningen hemma i Göteborg. Under hela din inledande period kommer du alltid att kunna vända dig till din handledare.

Din profil

Vi söker dig som med din nyfikenhet samt talang för problemlösning vill arbeta med denna spännande teknik i en flexibel roll med hydraulik, elektronik, mekanik och data.

Skallkrav:
  • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Grundläggande kunskaper inom något av följande:
Elektronik
Hydraulik
Mekanik
Data

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Mölnycke
Arbetstider: 07-16 med flex
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Kranlyft har sedan 60-talet etablerat sig som en påtlitlig aktör inom kranindustrin. Företagets målsättning är att arbeta nära makrnaden och ha en brett sortiment med produkter av främsta kvalité, skräddarsydda lösningar för kundens inviduella behov samt snabb och effektiv service.

Företagets portfölj består av minikranar från japanska Maeda, teleskoplastare från italienska Magni ochg aliminiumkranar från tyska Klaas. Kranflyft har även diverse lyftutrustning och andra kompletterade produkter till dessa produkter för att dessa ska kunna anpassas efter kundens behov.

Vidare är Kranlyft huvudimportör för Maeda i Europa, Ryssland, Mellanöstern och Afrika samt generalagent för aliminiumkranar från Klaas i både England och Sverige. Deras nyaste tillskott Magni Telescopic Handlers gör att de nu står redo att stärka sin position ytterligare som den ledande distributören av specialkranar i Sverige.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du att bli anställd direkt hos kundföretaget.