HR-specialist till kommunalt bolag i Göteborg

HR-specialist till kommunalt bolag i Göteborg

Nu söker vi en HR-specialist till ett kommunalt bolag som verkar för ett renare hav och en bättre miljö. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-Talent Finance eller som underkonsult via oss med start i slutet av augusti tom januari nästa år med placering på kundens kontor på Hisingen i Göteborg.

Ansvarsområden

Som HR-specialist hos vår kund går du in i en bred roll och en varierad vardag med stor frihet. Du kommer bland annat ansvara för att ge råd och stöd inom HR till chefer och tillsammans med en HR-specialistkollega vara med och strategiskt utveckla HR-arbetet i bolaget. Du kommer arbeta inom hela HR-området och arbeta med bland annat kompetensförsörjning, arbetsmiljö, lag- och avtalstolkning, lön, samverkan, likabehandling samt personalärenden. I rollen kommer du ha ett tätt samarbete med HR-specialist, chefer och övriga inom staben i bolaget. Du kommer gemensamt ansvara för planering och genomförandet av HR-arbetet.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk examen inom HR-området eller annan relevant utbildning som bedöms likvärdigt samt erfarenhet av kvalificerat HR-arbete sedan tidigare. Du har en bred kompetens och har tidigare arbetat med majoriteten av alla HR-processer.

Vi söker dig som har ett serviceinriktat och professionellt förhållningssätt som har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende bland chefer och kollegor. Du är lyhörd, analytisk och har lätt för att känna in vad verksamheten har för behov. Vidare är du handlingskraftig och vet hur du ska planera ditt arbete framåt samt är duktig på att se samband och har ett helhetsperspektiv. För dig är det självklart att följa de senaste trenderna och vara uppdaterad inom området.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en spännande roll på en arbetsplats i ständig utveckling. Du kommer sitta på bolagets anläggning i en modern miljö på Hisingen.

Ansökan

Varmt välkommen in med din ansökan! För frågor vänligen kontakta Johanna Ekman på A-Talent Finance, johanna.ekman@afinance.se.

A-Talent Finance är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi, finans och HR. Vi som arbetar här är själva ekonomer eller har en personalvetenskaplig bakgrund, med mångårig professionell erfarenhet från ekonomi och HR området. Det innebär att all vår kunskap och erfarenhet finns samlad inom detta område, liksom hela vårt nätverk.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juni 2022 (4 dagar kvar)