Larm och Säkerhetstekniker

Larm och Säkerhetstekniker

Arbetsbeskrivning

Nu söker flera Larm och Säkerhetstekniker till vår kund.
Vår kund är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark.

Driftsättare och tekniker med stora möjligheter att växa i rollen.
Du kommer till att börja med programmera, driftsätta, felsöka och underhålla brandlarm, inbrottslarm, passagesystem och CCTV- system. Hos vår kund får du vara med i spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll. Du kommer huvudsakligen arbeta i Göteborg.

Utbildning och Intyg

Gymnasieutbildning med inriktning mot el/tele eller annan motsvarande utbildning

Erfarenhet

Erfarenhet av brand-, inbrottslarm, passersystem, CCTV och fiberinstallationer mm.
Erfarenhet av programmering, driftsättning och felsökning av säkerhetssystem.
Meriterande: Specifik systemkunskap om RCO M5 Mega, Assa , Galaxy eller liknande.
Krav: B-körkort

Personliga kvalifikationer

Kvalitet är viktigt för vår kund. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög kvalitet.
Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta, är en lugn och trygg som person som gillar att installera samt är tekniskt intresserad.

Det är viktigt att du har en strukturell förmåga i ditt sätt att arbeta och att du är ansvarstagande, driven och lyhörd.
Vi ser helst att du är teknisk intresserad.

Lön och anställningsvillkor

Enligt kollektivavtal

Ansökan

A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken

Startdatum

Omgående

Om oss

A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021.
Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB
Mer info
Kontaktperson Pernilla Embertsdotter
Telefon 073 541 66 11
Email Mejla Pernilla Embertsdotter
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/