Arbetsledare till byggföretag

Arbetsledare till byggföretag

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Arbetsledare för direktrekrytering till kund.
Där du kommer att agera som platschefens högra hand och bistå med ledningen av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning.
På sikt vill vi se personen ta nästa steg i karriären och axla rollen som platschef.

Du arbetar med att hålla byggproduktionen igång och minimera risken för stopp och störningar genom att leda hantverkarna och samordna det som händer i projektet. En god arbetsmiljö är viktigt för oss och som arbetsledare ska du se till att arbetsmiljön är i fokus. Du kommer att ha mycket kontakt med dina medarbetare, underleverantörer, kunder och beställare.

Utbildning och Intyg

Krav: Körkort - B
Meriterande : Högskoleutbildning
Meriterande : kunskaper om juridik samt regler inom byggsektorn

Erfarenhet

Krav: Erfarenhet inom bygg och anläggning

Personliga kvalifikationer

Du är tekniskt intresserad och kunnig inom bygg och har relevant utbildning eller bakgrund som Arbetsledare/lagbas. Som arbetsledare har du en viktig roll i att skapa gemenskap, engagemang och en bra teamkänsla. Som person är du drivande, trivs med att leda och stötta medarbetare i deras arbete. Du är också en problemlösare, strukturerad, har lätt för dig att prioritera rätt och fatta beslut.

Ansökan

A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Om oss

A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.
Mer info
Kontaktperson Jonatan Lövkvist
Telefon 072 353 75 75
Email Mejla Jonatan Lövkvist
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/