Betongarbetare för res-jobb sökes till Småland.

Betongarbetare för res-jobb sökes till Småland.

Om kunden

Vi behöver nya medarbetare till flera utav våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team. Som anställd på A-Staffing Construction har du tillgång till oss konsultchefer som finns på plats både på kontoret i Göteborg och ute hos våra kunder. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan.

Då vi är medlemmar i Byggföretagen tillämpar vi byggavtalet på våra anställda.
Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på vad du söker, din kunskap och erfarenhet! Några exempel på uppdrag är renovering av skola, nyproduktion infrastruktur, nyproduktion av kontor och bostäder m.m.

Om oss

Arbetsbeskrivning

I din roll som betongare kommer du på detta uppdrag primärt arbeta med att platsgjuta väggar med Doka-system. Arbetet sker självständigt eller i stora team beroende på projektets storlek.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande betongarbete. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction.

Utbildning

Yrkesbevis är meriterande men inget krav.
B Körkort är meriterande.

Erfarenhet

Erfarenhet av branschen krävs

Personliga kvalifikationer

Social och van att arbeta i team. Du tar stolthet i att göra ett bra jobb med hög kvalitet och tempo.

Lön och anställningsvillkor

Enligt överenskommelse

Ansökan

A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande.
Ansök till tjänsten via länken. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för annonseringen.
Tveka därför inte att skicka in din ansökan om du är intresserad!
På grund av regler kring GDPR har vi inte någon möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mejl.

Om oss
A-Staffing (f.d VMP Group) är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Byggföretagen, Almega kompetensföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor.
Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB.
Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö.
Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.
A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.

Startdatum

Omgående
Mer info
Kontaktperson Mårten Josefsson
Telefon 073 091 55 00
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/