Senior redovisningsekonom till entreprenöriell miljö

Senior redovisningsekonom till entreprenöriell miljö

Arbetsbeskrivning
Önskar du arbeta i en roll där du får stor nytta av din redovisningsexpertis, men där du samtidigt behövs inom andra områden för att bidra till bolagets tillväxt och utveckling? Vill du arbeta i en entreprenöriell miljö där du som ekonom har stor flexibilitet och där goda IT-kunskaper värderas högt?

I samarbete med vår kund inom mode/retail, med kontor i Göteborg, söker vi nu efter en senior redovisningsekonom. Denna möjlighet startar som ett konsultuppdrag under sex månaders tid, för att sedan övergå i en anställning direkt hos kund såvida allt känns trivsamt för samtliga parter. I rollen som senior redovisningsekonom kommer du arbeta med redovisningen för tre olika bolag. Detta innebär bokslutsarbete (månad och år), analys av boksluten, hantering och förbättring av fakturaflödet, samt agera experten inom områdena för moms, skatt och redovisningsregler.

Tjänsten är på heltid och det finns goda möjligheter att arbeta hemifrån eller på annan ort de dagar det skulle krävas.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som senior redovisningsekonom tror vi att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du har erfarenhet och kunskap inom områdena för svenska redovisningsregler, moms och skatt, men vi ser gärna att du också har erfarenhet av momsrapportering utanför Sveriges gränser. Vidare har du erfarenhet av månadsbokslut, årsbokslut, löpande redovisning, årsredovisningar och skatteberäkningar. För att trivas i rollen bör du ha erfarenhet av en internationell miljö, samt goda kunskaper inom det svenska och engelska språket på en professionell nivå.

Personliga kvalifikationer
I denna position kommer du få möjligheten att själv, med stöd från dina kollegor, bygga upp och strukturera bolagets redovisning och processer. Detta kräver att du känner dig trygg i rollen som ekonom och att du vågar ta egna initiativ och driva arbetet framåt! Eftersom miljön är entreprenöriell och dynamisk är det också viktigt att du trivs i en miljö där det händer mycket, där man vill mer och där ekonomifunktionen alltid har en viktig roll för bolagets planerna framåt. Vidare trivs du med ett stort eget ansvar och flexibilitet i ditt arbete.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan så snart som möjligt! Vid frågor, vänligen kontakta Lisa Andersson eller Olivia Engberg med kontaktuppgifter nedan.
Mer info
Kontaktperson Lisa Andersson
Telefon 0729828200
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)