Redovisningsekonom till växande internationell koncern

Redovisningsekonom till växande internationell koncern

Arbetsbeskrivning
Är du ekonom och redo att ta dig an nya utmaningar? Till en internationell koncern inom energiteknik söker vi nu en Redovisningsekonom. Tjänsten är placerad på bolagets kontor på Hisingen i Göteborg och kommer initialt börja som ett uppdrag via A-Finance för att övergå till en anställning hos bolaget efter 6 månader. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

I rollen som Redovisningsekonom är du delaktig i att bygga upp ekonomifunktionen och utveckla bolagets befintliga processer och rutiner. Du arbetar tätt med den redovisningsansvarige och får ett stort ansvar av varierande arbetsuppgifter så som löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, kontoavstämningar, in- och utbetalningar samt moms- och skattedeklarationer. Du är även behjälplig vid månadsbokslut.

Erfarenhet
Detta är en tjänst för dig som har ett par års erfarenhet av brett ekonomiarbete, inklusive moms- och skattedeklarationer. Du har goda kunskaper inom både svenska och engelska och har du erfarenhet av SAP eller arbetat i ett stort ekonomisystem är detta meriterande.

Personliga kvalifikationer
För att vara framgångsrik i denna roll har du en god analytisk förmåga och arbetar strukturerat och noggrannt. Du är självgående och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalitet.

Ansökan
Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev)!

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
Mer info
Kontaktperson Olivia Engberg
Telefon 0768528853
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (42 dagar kvar)