Redovisningsekonom till internationellt bolag

Redovisningsekonom till internationellt bolag

Om kunden
Till vår samarbetspartner verksam inom energiteknik söker vi nu en redovisningsekonom! Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och som löper fram till årsskiftet. Placering för uppdraget är på bolagets kontor på Hisingen.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom blir du en del av ett redovisningsteam bestående av 4 personer. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, kontoavstämningar, moms- och skattedeklarationer, in- och utbetalningar samt bokslut. Du kommer också att hantera reseräkningar och statistikrapporter.

Erfarenhet
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och med några års erfarenhet av liknande roll där du även arbetat med bokslut. Har du erfarenhet av SAP är detta meriterande. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska. Du har en förmåga att strukturera upp och prioritera dina arbetsuppgifter och är van vid tighta rapporteringsdeadlines.

Som person besitter du stort eget driv, du är flexibel och relationsskapande. Du har god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och är analytiskt lagd.

Ansökan
Låter detta som rätt tjänst för dig? Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
Mer info
Kontaktperson Olivia Engberg
Telefon 0768528853
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (2 dagar kvar)