Redovisningsekonom för längre konsultuppdrag

Redovisningsekonom för längre konsultuppdrag

Om kunden
Till ett spännande företag beläget strax norr om Göteborg söker vi nu en redovisningsekonom för uppdrag med möjlighet till fastanställning! Uppdraget är på heltid i 6-12 månader och efter avslutat uppdrag finns möjlighet till en tillsvidaretjänst hos bolaget.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfaren redovisningsekonom som trivs i att arbeta i en dynamisk miljö. Tjänsten är bred och det krävs ingående kunskaper och förståelse i arbetet som utförs på en ekonomiavdelning. Du kommer ingå i en ekonomifunktion som består av tre andra kollegor och ni rapporterar till bolagets ekonomichef.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt avstämningar. Du kommer också att vara delaktig i förberedande bokslutsarbete samt vara behjälplig med övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.

Erfarenhet
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom. Du bör ha bokföring i ryggmärgen och det är meriterande om du har erfarenhet av bokslutsarbete och kunskap inom löne- och personaladministration. Du trivs i en arbetsmiljö med blandade arbetsuppgifter och du räds inte för att hjälpa till där det behövs. Du är van vid att arbeta i system, gärna i Navision eller AX, har goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel, samt har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är prestigelös och trygg som person med god förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig. Du har ett stort eget driv med en vilja att fortsätta utvecklas och du räds inte för att hjälpa till där det behövs. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du sätter dig lätt in i nya arbetsuppgifter och är anpassningsbar.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767760190
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (9 dagar kvar)