Redovisningschef

Redovisningschef

REDOVISNINGSCHEF TILL ALTRAN

Ingress om kunden
Altran är världsledande inom engineering och R&D-tjänster och tillför sina kunder ett nytt sätt att skapa innovation genom att utveckla framtidens produkter och tjänster. Vi samarbetar med våra kunder under hela projektet, från utformning till industrialisering. I över trettio år har Altran tillfört sin kompetens till nyckelaktörer inom bl.a. flyg- och fordonsindustri, försvar, energi, finans, Life Sciences, järnväg och telekom. 2017 låg Altrans intäkter på 2.9 Md €. Altran har över 47.000 anställda i fler än 30 länder.

Läs mer om företaget på www.altran.com

Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta som redovisningschef för ett företag som är världsledande inom engineering och R&D-tjänster?

Till Altran Sverige AB söker vi en redovisningschef. Tjänsten är en viktig position på företaget och du kommer att arbeta nära besluten och ha en stor påverkansmöjlighet i företagets förändringsresa.

I rollen som Redovisningschef för Altran kommer du att vara ansvarig för redovisningen, månads- och kvartalsrapportering till moderbolaget, avstämningar, skatt- och momsdeklarationer och årsbokslut. Du kommer att ansvara över ett team bestående av tre redovisningsekonomer och du rapporterar till CFO.

Erfarenhet
Vi söker dig som har en ekonomisk examen och minst fem års erfarenhet av en liknande roll. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska. Du bör ha erfarenhet av IFRS och det är meriterande om du har kännedom av IFRS16. Du har goda ledaregenskaper samt erfarenhet från tidigare roller som ansvarig.

Som person är du självständig med starkt eget driv och rak i din kommunikation. Du är noggrann, strukturerad och målinriktad. Du har en fallenhet för att snabbt lära dig komplexa system och du är analytisk i ditt tankesätt.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767 76 01 90
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708 39 97 25
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767 76 01 90
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (24 dagar kvar)