REDOVISNINGSEKONOM TILL BOLAG I CENTRALA GÖTEBORG

REDOVISNINGSEKONOM TILL BOLAG I CENTRALA GÖTEBORG

Vi söker en Redovisningsekonom till ett bolag i centrala Göteborg för ett uppdrag på 12 månader, med start så snart som möjligt. Uppdraget är en chans för dig som önskar utveckla dina redovisningskunskaper i internationell och entreprenöriell miljö, samt i en bransch där du verkligen kan göra skillnad.

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med bolagets andra Redovisningsekonom har du helhetsansvaret för bolagets ekonomi; allt ifrån löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och bokslut. Du kommer också upprätta moms- och skattedeklarationer samt vara behjälplig med löner för ett tiotal personer. Då du arbetar i ett internationellt bolag tillkommer valutahantering.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom ser vi att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt någon typ av eftergymnasial utbildning. Det är en förutsättning att du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Du lockas av att arbeta i ett mindre, entreprenörsdrivet bolag med varierande arbetsuppgifter. Du är prestigelös, initativrik och trivs med många bollar i luften.

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jliljeblad@contaplus.se, 0767760190
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767760190
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (41 dagar kvar)