Löneadministratör till internationellt tillväxtbolag i Göteborg

Löneadministratör till internationellt tillväxtbolag i Göteborg

Om kunden
Till ett spännande bolag med huvudkontor i Göteborg söker vi nu för kunds räkning en löneadministratör. Detta är en permanent roll och du kan se fram emot att bli en del av företagets tillväxtresa och utveckling framåt!

Om oss
A-Finance är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, löneadministratörer, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.

Arbetsbeskrivning
I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta med både svenska och internationella löner, där lönehanteringen berör drygt 100 anställda. Du kommer att beräkna timlöner, provisioner, övertid, bonusar, utlägg samt sköta redovisningen av semesterlöneskuld, skatter och arbetsgivaravgifter. Utöver själva lönehanteringen kommer du också arbeta med HR-relaterade frågor kopplat till personalen, anställningsavtal samt att se till så att processerna kring såväl lön som personal hanteras på ett proaktivt sätt. Gentemot organisationen och dess viktigaste tillgång, personalen, är du också den person som kommer svara på dina kollegors frågor gällande just lön, anställningsavtal och semester etcetera. Du kommer också agera administrativt stöd när bolaget behöver rekrytera ny personal.

Erfarenhet
Sett till din erfarenhet bör du ha minst fem års erfarenhet av en roll som löneadministratör. Du skall kunna hantera svenska och utländska löner och du känner dig trygg i att arbeta med mycket frihet under ansvar. Det är önskvärt att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom löneadministration samt goda kunskaper inom diverse löneprogram. Har du erfarenhet av Visma Lön är detta mycket meriterande. Eftersom bolagets personal befinner sig inom och utför Sverige är det viktigt att du kan kommunicera både på svenska och engelska.

Personliga kvalifikationer
Du är en fena på lön och vill fortsätta arbeta och utvecklas inom området! Som person är du självgående, driven och noggrann. Du är insatt i detaljerna, men kan också lyfta blicken för att fånga ett helikopterperspektiv. Det är viktigt att du trivs i en roll där du kommer få ta mycket ansvar och där arbetstempot stundtals kan vara högt, med nya utmaningar runt hörnet. Vi önskar att du har ett strukturerat arbetssätt och är van att arbeta nytänkande för att på så vis kunna utveckla och förbättra befintliga arbetsprocesser.

Ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen in med din ansökan snarast, då vi arbetar med löpande urval. Hör av dig till Jeanette Liljeblad eller Lisa Andersson vid frågor och funderingar.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767760190
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (39 dagar kvar)