LÖNEADMINISTRATÖR TILL BOLAG INOM MEDIEBRANSCHEN

LÖNEADMINISTRATÖR TILL BOLAG INOM MEDIEBRANSCHEN

Är du en fena på lönehantering? Just nu söker vi en löneadministratör till ett bolag inom mediebranschen. Uppdraget startar som ett konsultuppdrag under 6 månaders tid, där du under uppdragets längd blir anställd hos A-Finance. Därefter övergår konsultuppdraget i en anställning hos kund. Start önskas så snart som möjligt.

Arbetsbeskrivning
I rollen rom löneadministratör ansvarar du för att lönehanteringen fungerar och flyter på enligt uppsatta mål. Du ansvarar för att processerna bevakas, uppdateras och utvecklas. Rollen innefattar såväl interna som externa kontaktytor, vilket i detta fall innebär kontakt med leverantörer samt utbildning av intern personal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Lönekörning
  • Kontakt med systemleverantörer
  • Systemansvarig (HR+)
  • Underhåll och upplägg av behörigheter
  • Övervakning av körningar
  • Underhåll av relevanta dokument och manualer
  • Supportera med underlag vid lönerevision
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på ett lönekontor
Erfarenhet
Rollen kräver relevant utbildning inom området samt 3-4 år erfarenhet av tidigare arbete som löneadministratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av HR+ och ett krav att du kan hantera Excel samt övriga Office-program.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen som löneadministratör är det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull, service minded och flexibel. Du lägger stor vikt vid att hålla dig uppdaterad kring lagar och regler inom området och ser därmed till att befintliga system samverkar och fungerar med dessa.

Ansökan
Är detta en passande roll för dig? Vi jobbar med löpande urval och intervjuer - skicka in din ansökan idag! Vid frågor, kontakta Lisa Andersson eller Jeanette Liljeblad. Kontaktuppgifter nedan.

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 072-9828200
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 076-7760190
Mer info
Kontaktperson Lisa Andersson
Telefon 072-9828200
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj (46 dagar kvar)